Filters

Beschikbaar
Staat
Merk
Kleur
Materiaal
Bezet met
Lengte

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Kennisbank

Tulp collectie Boccia

Tulp collectie Boccia 

Er zijn 18 producten

Boccia Titanium Tulp collectie bij zilver.nl

De sieradenontwerpers van Boccia hebben zich dit seizoen laten inspireren door een ongekend populaire bloem: de tulp. De tulp, afkomstig uit de leliefamilie, staat bekend om haar verfijnde, elegante structuur en lichte gewicht. De Tulp is al jaren een belangrijk symbool voor Nederland en nu dus terug te zien in de prachtige sieradencollectie van Boccia Titanium.

De collectie bestaat uit zowel 18 karaats vergulde sieraden als geheel titanium waarbij mat met glans is combineert. Het titanium materiaal van de tulp collectie sluit perfect aan op de lichtgewicht blaadjes van de originele tulp. De organische vormen van het materiaal zorgen ervoor dat de sieraden perfect aansluiten op de draagster.
Toont 1 - 18 van de 18 items
Toont 1 - 18 van de 18 items

De Boccia Titanium Tulip Collectie


Iedereen verlangt naar warmte en zonneschijn, de eerste knoppen beginnen te zwellen en BOCCIA TITANIUM brengt ze tot volle bloei! Internationaal gerenommeerde ontwerpers ontwikkelden de Tulip Collection en zijn slanke, sensuele vormen om je eerste lentekoorts te inspireren. 
Bloemenelementen zoals bloesems en bladeren strekken zich naar de hemel uit en wekken verlangen naar deze nieuwe lijn in de BOCCIA TITANIUM-collectie.

Zuiver titanium in combinatie met goldplating

Zuiver titanium speelt aantrekkelijk met matgrijze en hoogglans gepolijste oppervlakken. Mooie goldplating in warme nuances creëert modieuze tweekleurige effecten. Kleine diamanten schitteren als een centraal hoogtepunt in het midden van de tulp of als een trio als drie oogverblindende dauwdruppels in het vroege ochtendlicht. Of het nu gedragen wordt met een zakelijke outfit of voor een casual vrijetijdskleding, de Tulip-creaties bieden voldoende variatie, zodat u uw stijl kunt aanpassen aan uw tijdelijke stemming. 

Bekijk ook:

De collectie Boccia dameshorloge