Christina leren armbanden

Christina leren armbanden 

Leren wikkelarmbanden van Christina Jewelry & Watches bij zilver.nl

De mooie kwaliteit leren armbanden van Christina zijn in elke gewenste lengte te bestellen voorzien van een stalen magneetsluiting in zilver, rosé of verguld. De leren koorden kunt u als armband dragen, 1, 2 of 3 slags maar ze zijn ook te gebruiken als horlogebandje. De leren armbanden van Christina zijn er in vele modieuze kleuren.
Op maat gemaakte armbanden kunnen niet geretourneerd worden.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 38 items
  Toont 1 - 24 van de 38 items

  Hoe bestel je de Christina armbanden bij zilver.nl

  De leren koorden van Christina worden bij ons geleverd in de lengten 30 of 70 cm zodat onze goudsmid ze op elke gewenste lengte kan maken waarna de magneetsluiting wordt aangebracht. Ook de keuze voor de kleur van de magneetsluiting is helemaal aan u, u kunt kiezen voor een stalen magneetsluiting in de kleuren; zilver, rosé of verguld. U kunt de gewenste lengte en kleur van de magneetsluiting opgeven in het opmerkingenvak van uwwinkelwagen en wij leveren de armband helemaal kant en klaar!


  Op maat gemaakte armbanden kunnen niet geretourneerd worden.

  Hoe gebruik ik de leren Christina armband als horloge bandje?

  De leren armbanden van Christina zijn ook zeer geschikt om dienst te doen als horlogewikkelband! Wat heeft u nodig om uw normale leren horlogebandje te vervangen door de feestelijke leren wikkelbanden? Ten eerste heeft u twee Tbars nodig dit zijn metalen T stukken die u aan het uurwerk vast maakt als u de normale leren horlogeband heeft losgemaakt. Aan de Tbars zitten metalen lussen waar u de leren winkkelband doorheen kunt halen. U heeft om een complete horlogeband te maken 2 leren wikkelbanden nodig een lange en een korte.

  Zie ook onze Christina ringenChristina oorbellenChristina charmsChristina horloge's.