Christina horloges

Christina horloges 

Christina horloges bij zilver.nl.

Horloges van Christina kun je helemaal personaliseren en iedere dag op een andere manier dragen. De Christina horloges worden geleverd met een mooie 'gewone' leren horlogeband MAAR met een watch cord set kun je met eenklik het horlogebandje vervangen door een wikkelarmband met of zonder bedels. Ook het uurwerk kun je helemaal zelf inrichten, langs het uurwerk loopt een extra geul waarin je kleine elementjes kunt plaatsen die meebewegen met je handbewegingen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 49 items
Toont 1 - 24 van de 49 items

Wat heb ik nodig om van mijn Christina horloge een horloge met wikkelbanden te maken? 

Om de leren horlogeband van uw Christina horloge te verwisselen voor wikkelarmbanden heeft u nodig; een set T-bars, een leren koord van 30 cm, een leren koord van 70 cm en twee magneetsluitingen, dit geheel wordt compleet door Christina aangeboden als Watch Cord set.

Zie ook onze Christina ringen, Christina oorbellen, Christina charms.

Hoe maakt u het bovenstaande horloge?

Het horloge van bovenstaande set ontvangt u met een standaard lakleren band.  Zie onderstaande afbeelding met link eronder.

Om aan dit horloge leren banden te dragen zoals op de foto. Heeft u T-bars nodig, zie onderstaande foto.
T-bars Christina zilverkleurig

Deze kunt u aan de horloge kast maken en door de rondjes van de T-bars kunt u de leren banden doen.

De leren banden die u nodig heeft zijn 1 van 30 cm en 1 van 70 cm. Zie hieronder de afbeeldingen.

Christina zwart leren band 30 cm.

Christina zwart leren band 70 cm

U kunt de banden verwisselen in allemaal verschillende kleuren. In deze groep ziet u de verschillende leren banden van 30 en 70 cm.

Om het als starter van Christina voordeliger en gemakkelijker te maken, bieden we sets aan compleet met horloge, T-bars en leren banden. Hieronder de startset van het horloge met zwart leren banden.

Christina horloge met Watch Cord set

Bij de leren banden kunt u nog kiezen voor stalen, vergulden of rosé uiteinden. Bij bovenstaande set krijgt u ze standaard in het staal omdat dit bij het horloge past. De leren banden ontvangt u in 30 en 70 cm en dient u zelf op maat te maken en de uiteinden eraan te plakken met seconden lijm. Dit is gemakkelijk zelf te doen. Bekijk deze video op YouTube waarop ze het horloge opmeten en laten zien hoe ze dat doen.

Het ronde glas wat u los kunt draaien om de elementjes rondom het uurwerk noemen ze de bezel. De elementen die u rondom het uurwerk kunt plaatsen noemen ze Collect Element. We hebben momenteel niet veel bezels op voorraad maar kunnen deze wel bestellen.

Bestel ook Collect Elements voor in de cirkel rondom het uurwerk.
Mocht u vragen hebben over het systeem of hulp nodig hebben? Dan kunt u ons mailen of bellen. info@zilver.nl of 0204033653. Wij helpen u graag. 
Ook is het mogelijk om naar de winkel te komen, dan kunnen wij de leren banden voor u op maat maken.