Dames Christian Bauer

Dames Christian Bauer 

Gouden ringen van Christian Bauer bij Zilver.nl.

Ring it on! De gouden en platina ringen van Christian Bauer zijn adembenemend mooi, Chic, modern of klassiek. Met de aankoop van een gouden ring van Christian Bauer koopt u een kwalitatief hoogwaardig sieraad.

De gouden ringen van Christian Bauer zijn naar uw wens aan te passen;

Witgoud, geelgoud, roségoud, platina en met één briljant of met een hele rij briljanten of baguettes of prinses geslepen. Ook groefjes, patroontjes en graveringen behoren tot de vele mogelijkheden.
Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items

Een firma portret van Christian Bauer.

De firma Christian Bauer is door zilversmid Christian Bauer opgericht in 1880. Het familiebedrijf is gevestigd in de stad Welzheim, in Zuid Duitsland. In 1925 werden de eerste ringen uit goud gefabriceerd. In 1971 werd een naar moderne inzichten ontworpen fabriek voor het maken van sieraden in gebruik genomen. Al snel hierop volgt op grote schaal de verwerking van platina.

Als pionier in deze sector is Christian Bauer in 1976 één van de oprichters van het Platinagilde Duitsland en in 1989 van het platinagilde USA. Christian Bauer is één van de grootste trouwringen fabricanten van de wereld.