Christian Bauer

Christian Bauer 

Er zijn 13 producten

Gouden trouwringen en gouden verlovingsringen van Christiaan Bauer.


Trouwringen zijn een eeuwenoud symbool voor liefde en relatie, een ring heeft geen begin en geen eind zoals een relatie ook moet zijn. Echtparen beloven elkaar trouw, loyaliteit en vriendschap en drukken deze belofte uit aan de hand van hun trouwring. De trouwring is het hele leven lang een begeleider. De ronde vorm symboliseert volmaaktheid, oneindigheid en schoonheid.
Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items

Christiaan Bauer trouwringen, de bekroning van de mooiste dag van je leven. 

Christian Bauer maakt al meer dan vijf generaties lang trouwringen. De luxestukken worden alleen gemaakt van de fijnste materialen en dit met grote vreugde en passie voor detail. In de grote collectie van Christiaan Bauer kunt u kiezen uit een aantrekkelijke selectie van meesterlijk vervaardigde ringen met prachtige designs. Geef uitdrukking aan uw liefde en zoek in de Christian Bauer Collectie uw heel persoonlijke trouwring uit! Alle trouwringen zijn unieke stukken en worden vervaardigd in verschillende legeringen van edelmetaal. Kiest u voor maanwit platina, warm goud of toch liever voor glanzend palladium? Wilt u één of meerdere fonkelende stenen op uw trouwring? U kunt vrij kiezen uit verschillende combinaties van edelmetaal en diamant, die uw trouwring een heel bijzonder kleurenspel geven. Meerkleurige trouwringen kunnen bovendien ook eenkleurig worden besteld. Door laser- en handgravures maken we van uw ring iets persoonlijks.  

Je hebt trouwringen en trouwringen van Christian Bauer.

Bij Christian Bauer worden trouwringen gemaakt van goudkorrel tot droomring. Dit familiebedrijf maakt al sinds 1880 prachtige gouden sieraden en trouwringen. Bij Christian Bauer worden iedere ochtend de goudkorrels gesmolten en omgetoverd tot gouden ringenschijven die als basis dienen voor de individuele trouwringen. Daarna worden de ringenschijven op maat gemaakt. De ringenschijven zijn keihard waardoor de ringen een leven lang meegaan!