Bastian Inverun

Bastian Inverun 

Bastian Inverun, design sieraden van topkwaliteit

De zilveren sieraden van Bastian Inverun zijn van hoogwaardige kwaliteit met gebruik van de beste materialen zoals; zilver, diamant, parels en edelstenen. Bastian staat voor sieraden gemaakt naar de laatste trends en Inverun staat in het Latijn voor ingenieus, echt en uniek!

De Bastian Inverun sieraden collectie

wordt in samenwerking met diverse topontwerpers uit de sieradenwereld gemaakt. Iedere drie maanden verschijnt er een nieuwe Bastian Inverun collectie met ringen, armbanden, oorbellen, hangers en colliers. Zilver.nl is een officiële Bastian Inverun dealer.

Blijf op de hoogte van de nieuwste Bastian Inverun sieraden!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 446 items
Toont 1 - 24 van de 446 items

De collectie zilveren sieraden van Bastian Inverun

De collectie van Bastian Inverun bestaat in de kern uit 3 deel collecties; fascinerende zilveren designs, zilveren sieraden met diamant en zilveren sieraden met echte edelstenen. De designs hebben een uniek en tijdloos karakter en zijn van hoge kwaliteit. De verschillende wijze van oppervlakte bewerking van de sieraden en de hoge mate van handwerk geven de sieraden een bijzondere en unieke uitstraling.

Bastian inverun design zilveren sieraden bij Zilver.nl

Bastian Inverun sieraden worden met de hand gemaakt

Elk sieraad van Bastian wordt met de handgemaakt van 1e gehalte sterling zilver. Zo worden er unieke, kleine kunstwerken gemaakt van de hoogste vakmanschapskwaliteit. Bastian Inverun sieraden benadrukken je persoonlijkheid en laten je karakter zien. Innovatieve ontwerpen en zelfs tijdloze klassiekers maar ook opvallende sieraden behoren tot de collectie. Laat u verrassen door de mooie collectie en vind uw speciale, favoriete sieraad.