Bastian Inverun

Bastian Inverun 

Bastian Inverun, design sieraden van topkwaliteit

De zilveren sieraden van Bastian Inverun zijn van hoogwaardige kwaliteit met gebruik van de beste materialen zoals; zilver, diamant, parels en edelstenen. Bastian staat voor sieraden gemaakt naar de laatste trends en Inverun staat in het Latijn voor ingenieus, echt en uniek!

Blijf op de hoogte van de nieuwste Bastian Inverun sieraden!

per pagina
Toont 49 - 72 van de 470 items
  Toont 49 - 72 van de 470 items

  De Bastian Inverun sieraden collectie

  wordt in samenwerking met diverse topontwerpers uit de sieradenwereld gemaakt. Iedere drie maanden verschijnt er een nieuwe Bastian Inverun collectie met ringen, armbanden, oorbellen, hangers en colliers. Zilver.nl is een officiële Bastian Inverun dealer.

  Bastian Inverun

  Bastian Inverun is een prominent Duits sieradenmerk waar kwaliteit voorop staat, de sieraden zijn onderscheidend en bijzonder. Je ziet en voelt de kwaliteit direct. De sieraden worden gemaakt van sterling, 1e gehalte zilver met zijn onnavolgbare glans en fascinerende kleur. Edelstenen zijn niet meer weg te denken uit de collectie van Bastian Inverun. Elke echte edelsteen symboliseert schoonheid, zuiverheid en de eeuwigheid van de natuur. Iedere edelsteen is uniek, is miljoenen jaren oud en zijn getuige geweest van de geschiedenis. Hun kleurrijke verschijning zijn de perfecte toevoeging aan der sieraden van Bastian Inverun. Ook parels met hun tijdloze schoonheid worden gebruikt in de sieraden en gezet in zilver.

  De collectie zilveren sieraden van Bastian Inverun

  De collectie van Bastian Inverun bestaat in de kern uit 3 deel collecties; fascinerende zilveren designs, zilveren sieraden met diamant en zilveren sieraden met echte edelstenen. De designs hebben een uniek en tijdloos karakter en zijn van hoge kwaliteit. De verschillende wijze van oppervlakte bewerking van de sieraden en de hoge mate van handwerk geven de sieraden een bijzondere en unieke uitstraling.

  Bastian inverun design zilveren sieraden bij Zilver.nl

  Bastian Inverun sieraden worden met de hand gemaakt

  Elk sieraad van Bastian wordt met de handgemaakt van 1e gehalte sterling zilver. Zo worden er unieke, kleine kunstwerken gemaakt van de hoogste vakmanschapskwaliteit. Bastian Inverun sieraden benadrukken je persoonlijkheid en laten je karakter zien. Innovatieve ontwerpen en zelfs tijdloze klassiekers maar ook opvallende sieraden behoren tot de collectie. Laat u verrassen door de mooie collectie en vind uw speciale, favoriete sieraad.

  Bekijk ook onze collectie:

  Lapponia

  Harry Lenferink