Little Star

Little Star 

Little star kindersieraden, gemaakt om te koesteren 

Little Star is voortgekomen uit de enthousiaste samenwerking van een man en een vrouw. Opgericht tijdens de zomer van 2016 in een kantoor in het zuid westen van Londen is dit merk een uitkomst van het schouwspel aan sterren. De plannen zijn ontstaan tijdens een reis naar Griekenland waar de oprichters niet konden stoppen met staren naar de prachtige donkere hemel die het land te bieden had. Doordat de donkere hemel niet door stadsverlichting werd vervuild, wat vaak wel het geval was in Londen, waren de fonkelende sterren nog beter te zien. De aanblik van deze prachtige sterrenhemel is basis voor de uitvinding en de productie van de sieraden van Little Star. Het merk probeert in elke uitvoering deze prachtige sterren terug te laten komen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 143 items
  Toont 1 - 24 van de 143 items

  Babysieraden en kindersieraden van hoge kwaliteit

  De oprichters hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen van innovatieve en toonaangevende kindersieraden. Door deze lange en grote ervaring werken ze samen met fabrikanten die de hoogste normen, waarden en kwaliteit eisen van hun producten. Op die manier maken ze een kwalitatief product dat echt uit het hart komt. Het merendeel van de sieraden is geschikt om te graveren voor een extra persoonlijke touch.

  De sieradenlijn voor kinderen van Little Star is gemaakt om te koesteren.

  Alle zilveren hangertjes van Little star worden geleverd met een zilveren kettinkje op kinderlengte, deze kettinkjes kunnen we niet verwisselen of inruilen. Het kettinkje is een extraatje vanuit het merk.

  Little Star benadrukt de band tussen kind en ouders

  Door zich te richten op kindersieraden is Little Star zich zeer bewust van de band die het nieuwe leven maakt tussen mensen. Little Star vindt dat deze speciale gelegenheid gemarkeerd moet kunnen worden door het gebruik van deze prachtige sieraden. Ze hebben er daarom hun werk van gemaakt om de perfecte manier te vinden om niet alleen de vreugde te koesteren die het nieuwe leven brengt, maar ook elke mijlpaal moet hiermee gevierd kunnen worden. Of dat nu een geboorte, doop, verjaardag, communie, eerste schooldag of een andere belangrijkste gelegenheid is. Al deze momenten kunnen met Little Star gekoesterd worden in de vorm van  een sieraad. Door de sieraden wilt Little Star mensen de mogelijkheid kunnen geven om iemand duidelijk te maken dat u van deze persoon houdt.

  Laat de Little Star sieraden voor baby, kind, papa en mama direct graveren

  Een manier om uw sieraden nog meer te koesteren is door ze te graveren. Door een sieraad te graveren zorgt u voor een persoonlijk tintje en een uniek product. Veel van de sieraden die Zilver.nl aanbiedt kunnen gegraveerd worden. Door met een speciale machine aan de slag te gaan verschijnen de letters zo op uw sieraad. Wij graveren de sieraden zelf vanuit onze eigen locatie. Op die manier kunnen we zeker zijn van de kwaliteit van het graveren. U hoeft niet bang te zijn dat er een ander deel van het sieraad beschadigd raakt bij het graveren. Onze zeer ervaren graveurs graveren elke dag sieraden in vele soorten en maten. Door de ruime ervaring die ze beschikken is dit geheel risicovrij.

  Wilt u gebruik maken van deze manier om uw sieraden persoonlijk te maken? U ziet bij elk product of de mogelijkheid er is om deze te kunnen graveren. Dit is te herkennen aan het embleem bij het product waarop graveerbaar staat. Nadat het product in het mandje is gestopt komt er de mogelijkheid om een tekst in te vullen. Voer hier de gewenste letters in en wij zorgen voor de rest. Het graveren van een sieraad betekent niet dat u langer moet wachten op uw product. Bij bestelling voor 15:00 zullen wij er voor zorgen dat het pakketje gegraveerd en wel dezelfde dag nog op de bus gaat.

  Zilveren babyarmbandjes direct graveren Zilver.nlZilveren kindersieraden direct graveren bij Zilver.nlLittle star baby sieraden graveren bij Zilver.nl

  Sieraden voor iedereen, van jong tot oud


  Al vanaf het begin van de mensheid zijn sieraden bij de mens bekend. Deze prachtige vorm van lichaamsversiering is bij vrouwen voornamelijk begonnen met het dragen van stenen en schelpen die gevonden werden. Deze konden bijvoorbeeld als halsketting gedragen worden. Mannen verzamelde in deze tijd voornamelijk sieraden uit de jacht. Botten en tanden van dieren die tijdens de jacht gevangen waren werden als een trofee gezien. Zo kon je vaak aan het soort sieraad welke dieren die persoon had gevangen. Vele jaren later, toen men metalen zoals goud en zilver kon smelten, werden de sieraden zoals wij die nu kennen geïntroduceerd.
  Deze kunst is tijdens de Romeinse tijd uitgevonden en pas na vele jaren later op grote schaal gebruikt. Vrouwen zijn rond deze tijd dan ook begonnen met het pronken van hun sieraden zoals oorbellen, armbanden, halskettingen, sierspelden en enkelbandjes. De man hield het relatief simpel. Erg populair was in die tijd een zegelring. Buiten het feit dat dit als lichaamsversiering diende, had het ook nog een praktisch nut. Met deze zegelring konden de brieven verzegeld worden. Vaak had elke ring dan ook een eigen persoonlijke gravering. Uit deze gravering kon worden opgemaakt van wie de brief afkomstig was. Naast deze praktische reden werden in deze tijd sieraden ook gedragen om een status van een persoon uit te stralen. Sieraden waren immers erg duur en daardoor in deze tijd ook alleen maar voor de rijkere beschikbaar.

  In de huidige tijd waar we leven zijn sieraden voornamelijk gemaakt voor het mooier maken en versieren van de personen. U kunt door het gebruik van sieraden een eigen identiteit maken en laten zien waar u voor staat. Voor veel mensen hebben sommige sieraden daarnaast ook een symbolische waarde. Een sieraad dat u van een dierbaar persoon krijgt bewaart u vaak uw hele leven lang.
  Sieraden zijn dan ook bij uitstek een liefdevol cadeau om te geven aan uw kind, neef, nicht of andere jong iemand die dicht bij u staat. Sieraden voor kinderen beginnen daarom de afgelopen decennia aan ontzettend veel populariteit te winnen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een armbandje te geven die iemand anders zijn hele leven lang bij zich houdt. Dit armbandje zal een ontzettende grote waarde hebben voor die persoon. Het is ook een perfecte manier om iemand zijn eigen identiteit te geven. Het nieuwe sieradenmerk Little Star heeft hier dan ook hun levensmotto van gemaakt. 

  Dit merk typeert zich door vrolijke designs van hoogwaardige kwaliteit. Met veel verschillende opties in hun assortiment zit er voor iedereen altijd wel een mooi sieraad naar uw wens tussen. Armbandjes, halskettingen en oorbellen zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Met het speelse design wat Little Star maakt vallen deze sieraden altijd op. Ook voor jongens hebben ze een speciale lijn opgezet. In deze lijn zijn de opties wat doffer en minder glanzend uitgerust om zo een stoere look aan de sieraden te kunnen geven. Er zijn ook sets te koop van Little Star. In deze sets zit één klein en één groot model die identiek zijn aan elkaar. Met deze set kunt u een armband, oorbel of halsketting hebben of geven met hetzelfde design. Dit geeft het sieraad een symbolische waarde voor twee personen die hun hele leven lang mee kan gaan.

  Grote online keuze aan prachtige sieraden

  De plek bij uitstek om online sieraden te kopen is Zilver.nl. Bekend als officiële dealer van vele verschillende grote sieraadmerken zoals Lapponia, Georg Jensen, Boccia en Zinzi hebben wij altijd het geschikte sieraad voor u in huis. Van armbanden tot manchetknopen en van ringen tot oorbellen, in ons aanbod van meer dan 10.000 soorten sieraden vindt u talloze zilveren en gouden sieraden terug. Naast alle bekende standaard merken zijn wij constant op zoek naar onbekende juweeltjes die nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Deze sieraden voegen wij dan toe aan onze Home Collectie. Deze collectie hebben we speciaal opgezet om onontdekte sieraden de kans te geven die ze verdienen.

  Alle online bestellingen voor 16:00 zullen we diezelfde dag nog op de bus doen. Dit houdt in de meeste gevallen in dat u de volgende dag al kunt genieten van uw favoriete online bestelde sieraad. Bestelt u voor meer dan veertig euro? In dat geval zullen we de bestelling geheel gratis naar u toesturen. Uw pakketje wordt altijd feestelijk verpakt door onze enthousiaste medewerkers. Door deze feestelijke verpakking is het krijgen van het sieraad nog bijzonderder dan normaal. Mocht het zo zijn dat uw sieraad toch niet in de smaak valt, dan kunt u gebruik maken van onze gratis retour service. Op die manier blijft u nooit ontevreden achter met een sieraad dat niet helemaal naar uw wens is.
  Little star kindersieraden feestelijk verpakt door Zilver.nlBaby armbanden gegraveerd bij Zilver.nlZilveren sieraden voor stoere jongens en meiden bij Zilver.nl

  Uw pakketje feestelijke ingepakt

  Wij weten als geen ander dat het geven of krijgen van een sieraad een feestelijk moment hoort te zijn. Dit is de reden dat wij de sieraden op een speciale manier inpakken. De ontvanger van het sieraad zal alleen al verrast zijn door het pakketje wat uitgepakt mag worden. Door deze speciale manier van inpakken zal het verkregen sieraad nog specialer zijn. 

  Bij elke gelegenheid hoort een andere soort verpakking. In onze gratis inpakservice tijdens de bestelproces kan daarom precies worden aangegeven voor welke gelegenheid het sieraad bestemd is, u kiest namelijk zelf het inpakpaier en eventueel een felicitatiekaartje.  Wij maken er een nog een speciale strik aan waar u of wij dit kaartje aan bevestigen. De ontvanger van het sieraad zal verrast worden door het persoonlijke tintje van het geschenk.
  Bekijk ook onze collectie: