Catalogus

Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Geboortecadeaus Er zijn 621 producten

Lieve, leuke en vooral blijvende zilveren, verzilverde en stalen geboortecadeaus met naam online bij zilver.nl 

Het grootste wonder in het leven: de geboorte van een nieuw mensje daar hoort zilver (.nl) bij. Geef de jonge ouders een blijvend cadeau en laat er de naam van de pasgeborene op vastleggen, een zeer geliefd, origineel geboortecadeau. Zilveren en verzilverde rammelaars, muziekdoosjes, spaarpotten,  zilveren, verzilverde en stalen kinderbestekjes, kapsetjes en veel meer cadeaus voor de baby, 1 jarige, peuter of kleuter hebben we bij elkaar gezet. Op een werkdag voor 15 uur besteld inclusief gravering versturen we nog dezelfde dag, natuurlijk feestelijk verpakt.
per pagina
Toont 1 - 36 van de 621 items
Toont 1 - 36 van de 621 items

Ben je op zoek naar een lief en origineel kraamcadeau, doopgeschenk of een leuk cadeau voor een 1ste verjaardag?

Kijk dan eens rond in de gezellige geboortecadeau winkel van zilver.nl. Groepen vol met mooie blijvende zilveren, verzilverde en stalen geschenken die  we veelal kunnen graveren voor een extra blijvend en persoonlijk tintje. Een cadeau voor een meisje, jongen of meerling kies en koop je zo gemakkelijk online. En vandaag voor 15 uur besteld wordt dezelfde werkdag nog gegraveerd en feestelijk verpakt verzonden.

Een origineel kraamcadeau met naam ontdek je bij zilver.nl

Maak de jonge ouders blij met een origineel geboortecadeau met naam, zo is het wonder gelijk vastgelegd! Deze persoonlijke cadeaus vallen altijd in de smaak en tonen de betrokkenheid bij deze blije gebeurtenis.