Baby en kleutersieraden

Baby en kleutersieraden 

Babysieraden en kindersieraden van zilver en goud

Babyarmbandjes, kinderkettinkjes, kinderhorloges en oorstekertjes vind je hier! Lieve, leuke zilveren en gouden sieraden voor de allerkleinsten, peuters en kleuters. Lieve naamplaatarmbandjes om de naam van de kleine op vast te leggen. De armbandjes van 11 tot 13 cm zijn geschikt voor een baby van 0 tot 2 jaar. De armbandjes van 14 tot 16 cm zijn geschikt vanaf 2 tot 6 jaar. Bij kettinkjes is de gemiddelde lengte tot 3 jaar 30 cm, van 3 tot 8 jaar 35 cm en voor een tiener 40 cm.

Kindersieraden van D for Diamond

Kindersieraden van D for Diamond bezet met een klein diamantje verpakt in super leuke kinderverpakkingen. Kinderoorbellen, bedelarmbandjes en kettinkjes met dieren en hartjes. Kinderhorloges voor de kleine jongen en de kleine prinses.

Voor 15 uur besteld op een werkdag wordt dezelfde dag gegraveerd en feestelijk verpakt verzonden.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 93 items
    Toont 1 - 24 van de 93 items

    Sieraden voor de allerkleinsten

    Vrijwel iedereen weet hoe bijzonder het is om een sieraad te krijgen. Dit is dan ook één van de meest bijzondere baby cadeautjes om te geven en om te mogen ontvangen. Het leuke aan een zilveren sieraad voor kinderen is dat het een blijvende herinnering zal zijn. Er zijn talloze sieraden om uit te kiezen. Zo zijn er schattige armbandjes verkrijgbaar met kleurrijke bedels, maar ook subtiele kettingen met een prachtige persoonlijke hanger. Heeft het kindje gaatjes in de oren? Dan zijn oorbellen het perfecte cadeau kind 1 jaar. Ga voor lieve hartjes of kies juist wat vrolijke lieveheersbeestjes uit. Een armbandje met een naamplaatje is ook altijd een goede keuze, vooral wanneer je graag een gepersonaliseerd kraamcadeau wilt geven.