Kinderbekers

Kinderbekers 

Zilveren kinderbeker, een geliefd kraamcadeau

Het geven van een zilveren beker aan een baby heeft een grote symbolische betekenis zoals die van levensbemiddelaar. Hij biedt de mens het (eeuwige) leven door water te drinken maar ook "dat jouw leven zo vol en mooi mag worden als deze beker gevuld kan worden" en dat de beker maar altijd half vol mag zijn. De zilveren geboortebeker is daardoor al eeuwen een zeer geliefd kraamcadeau.

In deze groep zilveren kinderbekers en doopbekers gemaakt door onze Nederlandse zilvermid, een vakman pur sang. Maar ook zilveren en verzilverde kinderbekers van de grootste Engelse zilverfabriek Carrs, zilveren kinderbekers van de Duitse zilversmid Hermann Bauer en mooie kwaliteit verzilverde kinderbekers van Zilverstad en Greggio.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 61 items
  Toont 1 - 24 van de 61 items

  Kinderbekers van zilver of verzilverd 

  De zilveren en verzilverde bekers zijn er in het klassieke tulpmodel maar ook strak modern of in de vorm van een Engelse tankard. Bij de zilveren bekers hebben we gekozen voor de zwaardere bekers met een dikke zilveren body zodat we ze duidelijk kunnen graveren, om dezelfde reden verkopen we alleen zwaar verzilverde bekers.

  Mooie gravering op uw kinderbeker

  Natuurlijk kunnen wij de bekers voorzien van een mooie gravering zodat de naam van de kleine direct is vastgelegd. Voor 15 uur besteld op een werkdag wordt de kinderbeker dezelfde dag nog gegraveerd, feestelijk verpakt en verzonden.

  Op zoek naar een kinderbeker, u slaagt altijd bij Zilver.nl

  Een zilveren of verzilverde kinderbeker gegraveerd met de naam van de baby is toch een speciaal, blijvend kraamcadeau. Deze beker gaat een leven lang mee en moet daarom van goede kwaliteit zijn. Daarom hebben we bij zilver.nl gekozen voor zilveren kinderbekers van zware, stevige kwaliteit. De massieve zilveren bekers zijn allemaal door onze graveurs gekeurd, met een dikke zilveren body of een dikke laag verzilvering is het namelijk mogelijk de gravering er duidelijk in te graveren.

  Gravering door Zilver.nl op een zilveren kinderbekerZilveren kinderbeker met naam bij Zilver.nlnaam op verzilverde kinderbeker gegraveerd door zilver.nl

  De zilveren bekers die we bij zilver.nl verkopen wegen minstens 80 gram tot de toppers uit de collectie die 100 gram wegen, deze massief zilveren bekers zijn zo stevig dat je bovenop kunt gaan staan zonder dat ze beschadigen, dit komt goed uit als de baby groeit en de beker botst en valt. Zilver bekers die minder wegen dan 80 gram kun je met de hand in elkaar drukken deze worden niet door ons verkocht. Mooie, elegante zilveren kinderbekers van de beste zilversmeden, ambachtelijk gemaakte bekers meestal met behulp van de oude mallen.

  Ook onze verzilverde kinderbekers zijn stevig en zwaar verzilverd, prachtige geboortegeschenken die we goed kunnen graveren.

  Hoe wordt een kinderbeker gegraveerd?

  Het graveren van kinderbeker met de naam en eventueel de geboortedatum van de kleine maakt het cadeau extra bijzonder. Standaard graveren we de tekst op de buik van de beker zoals op de voorbeelden is te zien. Geeft u een naam en geboortedatum op in het graveervak dan centreren we de datum onder de naam, de datum wordt dan iets kleiner gegraveerd dan de naam.

  Wilt u de gravering anders dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt uw graveervoorkeuren opgeven in het opmerkingenvak onder het graveervak. Onze graveur is 5 dagen in de week aanwezig dus overleg is ook altijd mogelijk via de live chat, telefonisch 020-4033653 of via de e-mail; info@zilver.nl. De graveerkosten bedragen 1 euro per letter of teken.

  Logo: afbeelding, foto, bedrijfslogo graveren op een zilveren kinderbeker

  Het is ook mogelijk om een afbeelding, foto, figuurtje of bedrijfslogo op een kinderbeker te graveren. De kosten voor het graveren bedragen dan 15, euro. We ontvangen het te graveren bestand dan graag zo groot mogelijk met contrast in zwart/wit via de e-mail: info@zilver.nl

  Logo of afbeelding graveren op een kinderbeker door Zilver.nl

  Over Zilver.nl

  Bij Zilver.nl slaagt u echt altijd. Niet alleen voor zilveren drinkbekers, maar ook voor sieraden, horloges en andere mooie cadeaus. In ons assortiment vindt u armbanden, oorbellen, ringen, bedels, broches, tafelbestek, antieke fotolijsten en meer. We vinden het belangrijk om altijd een breed assortiment te hebben, zodat u altijd slaagt! Bij Zilver.nl kunt u vertrouwen op:


  • Uitgebreid assortiment;
  • Altijd een veilige betaling;
  • Gratis inpakservice;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Ruilen/retourneren binnen 30 dagen;
  • Direct graveerbaar;
  • Alles is op voorraad.

  Kiyoh klantenbeoordeling van Zilver.nl met een 10!

  Zilver

  U heeft het zojuist al gelezen, maar bij ons kunt u ook terecht voor tafelbestek en antiek zilver. Naast zilveren drinkbekers vindt u dus nog veel meer bij ons. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen we u graag verder!

  Bestel direct bij Zilver.nl!

  Heeft u een zilveren kinderbeker gezien die u aanspreekt? Bestel het dan eenvoudig bij ons via de webshop. Reken op een snelle levering en altijd de beste kwaliteit. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!