Tandendoosjes

Tandendoosjes 

Een zilveren tandendoosje is een uniek geboortecadeau

of baby kado om de eerste verjaardag te vieren. Het duurt natuurlijk nog wel even voordat de wisseling van tandjes plaatsvindt. Als er sprake is van een kraamcadeau komen de melktandjes eerst nog door. Daarom is het ook zo leuk om een zilveren tandendoosje cadeau te geven. Het geschenk komt jaren later goed van pas om de kleine melktandjes en kiesjes in te bewaren. In dat geval ligt er vast en zeker een verrassing onder de kussen als er een tand is verwisseld. Zo zijn er allerlei leuke tandendoosjes, want ook het zilveren tandendoosje beer ziet er heel lief uit. 

Toont 1 - 21 van de 21 items
  Toont 1 - 21 van de 21 items

  Graveren zilveren tandendoosje 

  Het graveren van een verzilverd tandendoosje maakt het geboortecadeau extra persoonlijk. Het is mogelijk om de naam van het kindje of de geboortedatum erin te laten graveren. Het tandendoosje graveren met naam is ook te combineren met de datum van de geboorte. Het baby kado bestaat uit een klein doosje. Elk kind is trots op het moment dat de eerste tand eruit is en de nieuwe er bijna doorkomt. Hoe leuk is het dan dat het kindje zelf de tand in het eigen verzilverd of zilveren tandendoosje mag bewaren. Het doosje raakt steeds voller totdat alle tandjes en kiezen zijn gewisseld. Het is een herinnering voor altijd aan de fijne tijd als kind en nog leuker als de keuze voor graveren tandendoosje is gemaakt. 

  Laat het tandendoosje direct graveren

  Niks leuker dan het kleine zilveren tandendoosje te laten graveren met de naam van de kleine. Onze graveurs zijn 6 dagen in de week aanwezig en kunnen het door u uitgekozen doosje direct graveren. Heeft u nog vragen bel 020-4033653 u kunt dan de gravering gelijk doornemen met de graveur.

  Bewaardoosje voor melktandjes 

  Misschien ben je voor je eigen kindje op zoek naar een leuk en lief bewaardoosje voor melktandjes. Dat kan natuurlijk net zo goed, want misschien is er niemand geweest die op het idee kwam om een zilveren tandendoosje voor melktandjes als kraamcadeau te geven. Dan is het als de tandenwisseltijd eraan komt, hartstikke leuk om in het assortiment te kijken naar de leukste tandendoosjes. Of misschien vind je kind het geweldig om samen met jou een keuze uit het ruime aanbod te maken. In dat geval is het aan te raden om er eens goed voor te gaan zitten. Het is wellicht lastig voor je kind om een definitieve keuze te maken, omdat er nu eenmaal veel te kiezen valt. Het wisselen van de eerste tandjes begint ongeveer op de leeftijd van 5 jaar of 6 jaar. De melktandjes en kiesjes gaan er één voor één uit en maken plaats voor volwassen tanden en kiezen. Een zilveren bewaardoosje is een waardevol monumentje als de tandjes en kiesjes erin bewaard worden. Het tandendoosje met een decoratieve uitstraling of stijlvolle look kan bijvoorbeeld een vast plekje krijgen. Kijk maar eens in het aanbod met de zilveren doosjes van de Home Collection. Die zien er fantastisch uit en zijn net als de andere lieve doosjes ook leuk om naar te kijken. 

  Feestelijk verpakt door online juwelier Zilver.nl

  Of je nu een tandendoosje Nijntje koopt als cadeau om mee te nemen op kraamvisite of dat je een tandendoosje met een tandenfee voor je eigen kind aanschaft, wij zorgen ervoor dat het tandendoosje feestelijk verpakt wordt. Dat doen wij met alle bestellingen die wij binnenkrijgen via Zilver.nl. Zo wordt alleen de ontvangst van het zilveren tandendoosje al een klein feestje en wordt de feestvreugde nog groter na het uitpakken van het pakketje. Heb je gekozen voor het graveren van een tandendoosje? Onze graveurs zijn zes dagen in de week actief en het bewaardoosje voor melktandjes is meteen te graveren. Zijn er vragen dan is het altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 020-4033653. Of als wij aanwezig zijn, stel je gemakkelijk de vraag via de live chat.

  Bekijk ook;

  onze collectie zilveren rammelaars

  de collectie zilveren geboortelepels