Nijntje

Nijntje 

Nijntje, lief klein konijntje

De verzilverde kraamcadeaus en stalen kinderbestekjes van Nijntje zijn al decennia populair. Nijntje of Nijntje pluis is het lieve konijntje wat in de jaren vijftig uit het potlood van Dick Bruna verscheen. Nijntje bewijst dat less, more is, het simpele konijntje verovert al jaren kinderharten maar ook dat van de ouders en grootouders. Een verzilverde spaarpot, muziekdoosje of rammelaar van Nijntje is dan ook een geliefd cadeau bij een geboorte of doop. De stalen kinderbestekjes van Nijntje maken het zelfstandig leren eten een stuk leuker.

Laat uw Nijntje graveren dit kan direct, onze graveurs zijn aanwezig

De verzilverde en stalen Nijntje kraamcadeaus kunnen we allemaal graveren. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker. De Nijntjes kunnen gegraveerd worden met een tekst of met een logo. Onze graveurs zijn 6 dagen in de week aanwezig en kunnen het door u uitgekozen item direct graveren. Heeft u nog vragen aarzel niet en bel ons op 020-4033653, u kunt dan direct de gravering met één van graveurs bespreken.

Toont 1 - 5 van de 5 items
  Toont 1 - 5 van de 5 items

  Zilverstad voor geboortegeschenken

  Zilverstad, de leverancier van kindergeschenken

  De Nijntje artikelen van Zilver.nl komen allemaal van Zilverstad
  Zilverstad levert al tientallen jaren verzilverde geschenken, tafelartikelen, kindercadeaus en maatwerk. Zilverstad maakt het allemaal. Vroeger vanuit de ambachtsstad Schoonhoven en sinds 2009 als onderdeel van de Bredemeijer Group. Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van RVS, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje, Woezel & Pip en Snoopy. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. 

  Bekijk ook de verzilverde kinderfotolijstjes