Geboorte certificaat houders

Geboorte certificaat houders 

De perfecte plek voor een geboortecertificaat

Het geboortecertificaat is niet alleen een belangrijk document. Het is namelijk ook een mooi aandenken aan de eerste momenten die jouw dierbaren met de baby hadden. De geboortedag van hun kind zullen ze nooit vergeten, dus dit certificaat moet natuurlijk op een mooie manier worden opgeborgen. In dat geval is een verzilverde geboortecertificaathouder een mooi kraamcadeautje om te geven.

Deze houder heeft een prachtige zilver kleurige buis waarin je het certificaat netjes kunt oprollen. De buitenzijde van deze cilinder is versierd met kleine details die de geboorte van het kindje vieren. Natuurlijk is dit cadeau niet compleet zonder een paar schattige beertjes die het design verder versieren. Een geboortecertificaathouder heeft bovendien een paar pootjes om op te staan. Hierdoor kunnen de ouders het certificaat op een mooie manier tentoonstellen, bijvoorbeeld op het kamertje van de baby.

Geboortecertificaathouder met naam

Natuurlijk kunnen we de verzilverde geboortecertificaathouder direct voor u graveren, dat maakt het cadeau nog persoonlijker. 

Bekijk ook onze collectie: Rammelaars, Spaarpotten, Kinderbestek, MuziekdoosjesKapsetjes

Toont 1 - 3 van de 3 items
    Toont 1 - 3 van de 3 items