Georg Jensen

Georg Jensen 

Georg Jensen, zilveren en gouden sieraden

Met meer dan honderd jaar ervaring in zilversmeden is Georg Jensen hét merk voor een tijdloos, zilveren sieraad. Deze iconische sieraden gelden als het summum van Deens design. Oprichter en naamgever Georg Jensen maakte vanaf het begin van de 20e eeuw furore met zijn in het oog springende zilveren ontwerpen met duidelijke invloeden van de Art Nouveau. Het merk vernieuwt zich keer op keer en weet feilloos aan de hedendaagse wensen te voldoen. Maar nog altijd sijpelen de stijl en het vakmanschap van de meester door in de collecties. Op klasse en kwaliteit wordt bij Georg Jensen nooit ingeboet.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 153 items
  Toont 1 - 24 van de 153 items

  Sierlijke Deense juwelen van topkwaliteit

  Van oudsher vormen sieraden en gebruiksvoorwerpen de kern van de collecties van Georg Jensen en de zilveren en gouden sieraden zijn nog steeds een hoogtepunt uit het werk van het atelier. Kenmerkend voor de sieraden zijn de Art Nouveau invloeden: bloemen, organische vormen, sierlijke lijnen. Flamboyant, maar vol van verfijnde details, waarin telkens weer iets nieuws te ontdekken valt.

  Georg Jensen past bij Zilver.nl

  Het merk Georg Jensen past perfect bij Zilver.nl, al ruim 30 jaar verkopen we het antieke zilver van Georg Jensen en dan nu ook de nieuwe collecties: sieraden en Georg Jensen kraamcadeaus. Heeft u interesse in een stuk van Jensen en hebben we het niet in de collectie, geen probleem we kunnen alles voor u bestellen. Zilver.nl is officiëel dealer van Georg Jensen.

  Bekijk ook onze grote collectie: Lapponia sieradenBastian Inverun

  Moderne sieraden van Georg Jensen

  Ook in de huidige collectie, ontworpen door internationale topontwerpers, komen die elementen terug, al dan niet met een hedendaagse draai. Voor de liefhebber van meer minimalistische sieraden is bij Georg Jensen ook genoeg fraais te ontdekken. Deze ontwerpen mogen dan eenvoudiger ogen, ze bezitten eenzelfde sierlijkheid, die een eeuw van vakmanschap verraadt.


  De sieraden van Georg Jensen zijn van onalledaagse schoonheid, maar altijd zeer draagbaar. Naar de filosofie van de meester zelf: alles wat hij maakte moest prachtig, maar tegelijk ook functioneel zijn. Daar onderscheidt de designer zich van de kunstenaar: het ontwerpen van prachtige objecten om in het dagelijks leven te gebruiken, zodat u zich te allen tijde kunt omringen met de schoonheid ervan. Al mogen de sieraden van Georg Jensen ook met recht ‘kunstwerkjes’ genoemd worden. 

  Zilveren sieradencollectie mercy van Georg jensen bij Zilver.nl

  De sieradencollectie van Georg Jensen

  De collectie van Georg Jensen omvat de meest uiteenlopende sieraden, die niet voor elkaar onder doen in elegantie en verfijning. Het aanbod strekt van zilveren ringen, oorbellen, broches en armbanden tot zilveren kettingen en hangers, al dan niet verrijkt met (half)edelstenen. Voor de heren behoord een paar zilveren manchetknopen tot de mogelijkheden. 

  Een blijvend cadeau voor een bijzondere mijlpaal

  Een zilveren sieraad van Georg Jensen is het ideale cadeau voor bij een afstuderen, huwelijk of huwelijksjubileum, pensionering, geboorte, verjaardag of een ander memorabel hoogtepunt. Een zilveren sieraad is een blijvende herinnering aan een bijzonder moment in het leven. Een bestendig cadeau dat de ontvanger met liefde zal dragen. Met zo’n geschenk geeft u de mijlpalen van het leven extra glans. Maak het sieraad extra speciaal door het te laten graveren door de specialisten van Zilver.nl. 

  Grapes zilveren sieraden collectie bij Zilver.nl    Fusion gouden ringen van Georg Jensen bij Zilver.nl

  Een tijdloos cadeau

  Met een sieraad van Georg Jensen heeft u naast een voortreffelijk stuk Deens design ook een tijdloos geschenk in handen. Een sieraad om te koesteren, te dragen en wellicht ooit weer door te geven als familiestuk. Een sieraad van Georg Jensen doorstaat de tand des tijds moeiteloos en blijft altijd het bewonderen waard. Een cadeau met karakter. 

  Bestel uw Georg Jensen sieraden veilig en snel

  Verliefd geworden op de zilveren of gouden sieraden van Georg Jensen? Zilver.nl is officieel verkooppunt van Georg Jensen, zodat u uw favoriete sieraden eenvoudig bij ons kunt bestellen. Veilig, snel en gegarandeerd goed. Wij verpakken de sieraden feestelijk, zodat u direct klaar bent om er iemand mee te verrassen. Al mag zo’n prachtig sieraad natuurlijk ook een cadeau voor uzelf zijn.

  Tijdens het bestelproces komt u onze gratis inpakservice tegen, hier kunt uzelf het inpakpapier uitkiezen en eventueel een felicitatie kaartje, zo maken wij het cadeau helemaal af en ontvangt u een compleet exclusief cadeau welke u alleen nog maar hoeft te geven.

  Bekijk ook onze collectie:

  Lapponia sieraden

  Bastian Inverun

  Wilt u meer weten over de geschiedenis van Georg Jensen lees dan verder in onze Kennisbank: Georg Jensen