Georg Jensen

Georg Jensen 

Georg Jensen kraamcadeaus

De geboorte van een kind is een wonderlijke gebeurtenis die vraagt om een passend, exclusief en blijvend cadeau. De selectie zilveren kraamcadeaus van designermerk Georg Jensen verschaft u alle keus voor een geschenk dat van waarde blijft en een gekoesterde herinnering biedt aan dit bijzondere moment.
Het geven van een zilveren kraamcadeau is een eeuwenoud Nederlands gebruik. Een prachtige traditie, die ook vandaag nog met liefde wordt voortgezet door kersverse opa's, oma's, tantes, ooms en andere familieleden en vrienden van de jonge ouders. Geef een cadeau van blijvende waarde, als tastbaar aandenken aan het grote wonder van een ontluikend leven. 

De collectie zilveren kraamcadeaus

Topdesigner Georg Jensen biedt een uitgebreide collectie zilveren kraamcadeaus. Meer dan een eeuw aan traditie en ambacht gaat bij Georg Jensen moeiteloos samen met oog voor hedendaagse smaak en behoeften. Van de sierlijke, elegante ontwerpen met Art Noveau invloeden die het handelsmerk van het zilverlabel zijn, tot meer eigentijdse stukken die getuigen van evenveel verfijndheid en vakmanschap: voor iedere smaak is een kraamcadeau te vinden. 

Het zilvermerk is van oorsprong gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvoorwerpen die zowel oogstrelend fraai als functioneel zijn. Dat levert kraamcadeaus op die naast prachtig ook praktisch zijn. Van zilveren besteksets tot sierlijke rammelaars en van serviesgoed tot een zilveren spaarpot. Of de ouders er nu voor kiezen om het kraamcadeau op een mooie plek uit te stallen of in gebruik te nemen; uw geschenk krijgt hoe dan ook een mooie bestemming. 

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items

Bestel uw zilveren kraamcadeau eenvoudig online

Als officieel verkooppunt van Georg Jensen bestelt u bij Zilver.nl snel en gemakkelijk het zilveren kraamcadeau naar uw wens. Wij zorgen dat uw geschenk feestelijk verpakt wordt en bezorgen het snel bij u of de ontvanger thuis. Tijdens het bestelproces kunt u zelf het gewenste inpakpapier uitkiezen en eventueel een felicitatie kaartje. Zo ontvangt u het exclusieve kraamcadeau helemaal compleet en hoeft u het alleen nog maar te geven.

Uw kraamcadeau graveren als bijzondere herinnering

Uiteraard kunt u het cadeau ook laten graveren, bijvoorbeeld met de naam en geboortedatum van het pasgeboren kind of een andere tekst of wens naar keuze. De cadeaus van Georg Jensen zijn ook heel geschikt als doopgeschenk. In dat geval kunt u de doopnamen en de datum van de doop laten graveren in het cadeau.

Zilver kinderbestek van Georg Jensen bij Zilver.nl  Acorn zilveren kinderbeker bij Zilver.nl Acorn kinderschuivertje Georg jensen bij Zilver.nl

Een kraamcadeau voor de moeder

Ook de moeder van de pasgeboren baby mag in het zonnetje worden gezet. Met het ter wereld brengen van een kind heeft zij een topprestatie geleverd die niet onbeloond mag blijven. Hoe mooi is het om haar een blijvend aandenken aan de geboorte te geven? Denk bijvoorbeeld aan een zilveren fotolijst met daarin de eerste foto van de baby of een prachtig familieportret. Dit is ook een prachtig geschenk van de grootouders voor de nieuwbakken ouders. Of wat denkt u van een prachtig sieraad van Georg Jensen?

Is uw vrouw bevallen? Wie als partner een cadeau aan de nieuwe moeder wil geven, zit altijd goed met een mooi, zilveren sieraad. Laat de naam en de geboortedatum van het kindje erin graveren om het cadeau nog persoonlijker te maken. De moeder zal verguld zijn met dit liefdevolle gebaar. Een zilveren kleinood om te koesteren, want een prachtig zilveren geboortesieraad van Georg Jensen is een onvergetelijk geschenk. 

Bekijk ook onze collectie:

Georg Jensen sieraden

Kinderbestek