Lelune

Lelune 

De parelsieraden van LeLune uit Italie zijn eigenlijk te mooi om te verkopen! 

Het ontstaan van de LeLune collectie is een bijzondere geschiedenis. De geschiedenis gaat over Italiaanse camee snijders die hun cameeën verkochten aan Japan, toen hun Japanse klanten de cameeën niet met geld konden betalen werden ze geruild voor parels. De meegenomen parels waren in Italie een succes en werden al snel verwerkt in gouden en zilveren sieraden, LeLune was geboren. Wij zijn

Parelsieraden in Italiaanse stijl

De echte Italiaanse stijl, trendy en modieus en het gebruik van de parels in combi met zilver, goud, hematiet en diverse edelstenen maakt de collectie eigenlijk te mooi om te verkopen!
per pagina
Toont 1 - 24 van de 204 items
  Toont 1 - 24 van de 204 items

  Zilver.nl is officieel dealer van LeLune

  Bij Zilver.nl zijn we dol op parelsieraden en de sieraden van LeLune zijn geweldig! De collectie wisselt snel en is heel groot maar we kunnen alle zilveren en gouden sieraden met parels van LeLune en Coscia voor u bestellen.

  Lelune sieraden met parels bij Zilver.nl

  Sieraden met zoetwaterparels en half edelstenen

  In 1893 lukte het Kokichi Mikimoto om voor het eerst parels te kweken, de cultivé parels waren een feit. Deze uitvinding maakt het mogelijk om zoetwaterparels te kweken in mossels, een prachtig geschenkvan de natuur. LeLune gebruikt deze prachtige in Japan gekweekte parels om de mooiste zilveren en gouden sieraden te maken met parels en edelstenen. 

  LeLune maakt 2 a 3 collecties per jaar, de ene collectie nog mooier dan de andere. Natuurlijk is er ook een Classic Collectie met blijvende colliers, oorbellen en armband veelal met witte parels. Bekijk de collecties en geniet van alle mooie kleurencombinaties.

  LeLune parelsieraden zilver en goud edelstenen en parels Zilver.nl

  Bekijk ook onze collectie:

  Gouden parel sieraden

  Zilver met parels