Julie Sandlau

Julie Sandlau 

Julie Sandlau zilveren sieraden bij zilver.nl

De sieraden van Julie Sandlau zijn gemaakt van hoge kwaliteit. De sieraden zijn handgemaakt en worden tot in het detail afgewerkt. De vergulde sieraden hebben een dikkere laag goud, dit zorgt ervoor dat het niet slijt. De sieraden blijven mooi en stralen. Julie Sandlau is een Deense ontwerpster die al ruim 15 jaar vol passie sieraden ontwerpt.

Ze heeft verschillende collectie's zoals de Bamboo collectie, Sweet Pea collectie maar ook Charity armbanden. De charity armbanden zijn speciaal voor het goede doel wat Julie Sandlau steunt.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 85 items
  Toont 1 - 24 van de 85 items

  Sieraden ontwerpster Julie Sandlau.

  De sieraden van Julie Sandlau, Julie Sandlau is een Deense sieraden ontwerpster. Ze ontwerpt al meer dan 15 jaar sieraden. Julie Sandlau richt zich op het maken van een moderne collectie van klassiek georiënteerde sieraden van hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit is te herkennen aan de mooie afwerkingen en de dikke laag goud bij de vergulde sieraden. Je herkent haar sieraden aan de tijdloze silhouetten en vintage schoonheid. Haar fascinatie voor sieraden werd aangewakkerd toen ze in de juwelenwereld ging werken en ontdekte dat elk detail aangepast kon worden. Ze ontwerpt elk detail en zoekt elke edelsteen voor elk sieraad bij elkaar. De sieraden zijn met passie met de handgemaakt.

  .Julie Sandlau kiest de edelstenen

  Het symbool van Julie Sandlau.

  De Leaf hanger

  De levensboom is het symbool van haar sieraden collectie. Julie haalt haar inspiratie uit culturele trends en uit de natuur. Zo reisde ze tijdens haar studie en het werken als model in het verre oosten. Daar ontdekte ze de werking van de Chinese kruiden. De kruiden bleven haar intrigeren en ze besloot de ‘Leaf’, levensboom tot haar symbool te kiezen. Julie’s boom des levens. Zo zijn ook in veel van haar sieraden elementen van de natuur te herkennen.

  Het juwelenatelier

  Het juwelenatelier van Julie is gevestigd in Vietnam waar ze al sinds 2005 haar sieraden produceert. Alle medewerkers zijn opgeleid door Deense goudsmeden. Julie werkt nauw met haar goudsmeden samen waardoor elk uniek ontwerp met alle aandacht voor detail en hoge kwaliteit wordt gemaakt. De fabriek is aangesloten bij de VN Global Compact wat zorgt voor goede werkomstandigheden, veiligheid, milieu en EHBO. Leuk weetje, de fabriek heeft een gratis kantine voor alle medewerkers.

  Handgemaakte oorbellen                  Handgemaakte ring

  Julie Sandlau ontwerpt jaarlijks vier collectie’s; lente/zomer, hoog zomer, herfst/winter en een Kerstmis collectie. De zilveren sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver met een rhodium laag. De verguld zilveren sieraden worden gemaakt met een 22 karaats gouden plating. Ten tijde van haar 15 jarig jubileum als ontwerpster heeft ze een deel van haar collectie in het 18 karaats goud laten maken met edelstenen en briljanten. Bent u geïnteresseerd in deze exclusieve collectie, neem dan contact met ons op.

  Liefdadigheid

  Julie Sandlau charity

  Buiten het ontwerpen van sieraden steunt Julie een goed doel. Ze helpt kansarme kinderen in Vietnam. Hiervoor heeft ze een speciale armband ontworpen. Met aankoop van deze armband steunt u kansarme kinderen in Vietnam. Door de goede samenwerking met verschillende goede doelen kreeg Julie Sandlau de kans om 100 kinderen een betere toekomst te geven. Dit deed ze door te helpen met het onderwijs. Zoals Julie zegt: “ Wij hebben zoveel, zij hebben zo weinig"

  Steun het goede doel en koop de Charity armband! 

  Julie Sandlau charity armband donkerblauwJulie Sandlau Charity armband licht bruin