Wil je...

Product filter

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Kennisbank

Wil je...

Wil je... 

De belangrijkste vraag van je leven stel je met een ring van 'Wil je......

Wil je de liefde van je leven voor altijd aan binden? Wil je...goed voor de dag komen met een witgouden of geelgouden ring bezet met een briljant? Wil je...een perfecte setting met het perfecte sieraad? Dan ben je bij de ringen van wil je... helemaal op de juiste plek!
Je knielt, opent het luxe ringendoosje en aan de binnenzijde van de deksel staat 'wil je...'

De sfeer is goed, hij lijkt wat van plan, je hoopt er al lang op, hij knielt en geeft je een juwelendoosje. Je ziet een mooie ring en de vraag 'wil je...' Ja natuurlijk, wat dacht je dan!

Toont 1 - 12 van de 12 items
    Toont 1 - 12 van de 12 items

    Wil je.... gouden aanzoeksringen

    De mooiste 14 karaats witgouden, bi-color of geelgouden ringen om de belangrijkste vraag van je leven te stellen. Gouden ringen met een schitterende briljant geslepen diamant in een luxe geschenkverpakking. Wil je... ringen zijn voorzien van een garantiecertificaat en de briljanten komen uit conflictvrije gebieden.

    Als symbool van de liefde speelt de ring een belangrijke rol, hij heeft immers geen begin en geen eind!

    De gouden aanzoeksring weerspiegelt het verlangen dat je je leven wilt doorbrengen met net die ene speciale persoon. De klassieke aanzoeksring is een diamant solitair en vanuit dat idee zijn de gouden Wil je.... ringen ontstaan.