Elements

Elements 

Het zilveren sieraden merk uit Engeland, Elements.

De Elements zilveren sieraden collectie is afkomstig uit Engeland en wordt samengesteld en ontworpen door gerenommeerde ontwerpers. Betaalbare, draagbare sieraden bezet met Swarovski kristallen, zirkonia, edelstenen en zoetwater parels.

per pagina
Toont 25 - 48 van de 180 items
  Toont 25 - 48 van de 180 items

  Elements zilveren sieraden speciaal ontworpen voor jouw!

  Dompel jezelf onder in de etherische wereld van Elements Silver, waar prachtig delicate sterling zilveren ontwerpen zijn geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Flora en fauna worden tot leven gebracht in een eigentijdse verbeelding van natuurlijke vormen, met hoogtepunten van halfedelstenen, zoetwaterparels en kristallen door Swarovski. Een romantische sieradencollectie met een moeiteloos vrouwelijk gevoel, die veelzijdig genoeg is om elke dag te dragen.

  Grote collectie oorbellenhangerscolliersarmbandenbrochescharms en ringen, trendy en klassiek.


  Bij bestelling van 4 of meer artikelen van elements in een bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatisch 10% extra korting met behoud van uw vaste klantenkorting.

  Elements zilveren sieraden

  De zilveren sieraden van Elements zijn allemaal gemaakt van 1e gehalte, sterling, zilver. De zilveren sieraden die verguld zijn, zijn over het zilver heen voorzien van een dun laagje goud of roségoud, dit laagje slijt er na verloop van het dragen af. Het blijft dan natuurlijk een prachtig zilveren sieraad.