Heide Heinzendorff creolen

Heide Heinzendorff creolen 

Heide Heinzendorff creolen eindeloos combineren

Het Duitse merk Heide Heinzendorff staat garant voor eigentijdse sieraden van topkwaliteit. Ontdek in onze webshop de stijlvolle collectie zilveren creolen die met bijpassende aanhangers tot unieke oorbellen te vormen zijn. U kunt naar hartelust de verschillende vormen, materialen en kleuren met elkaar combineren. Het systeem is zodanig ontwikkeld dat u snel en eenvoudig uw favoriete creolen kunt aanpassen voor iedere gelegenheid. Laat uw fantasie de vrije loop en stel zelf de mooiste oorhangers samen. Zoekt u oorbellen voor een bijzondere gelegenheid? Kies dan bijvoorbeeld voor zilveren of vergulde creolen met klassieke parels als aanhangers. Met zulke oorringen maakt u uw feestelijke outfit helemaal af. 

per pagina
Toont 73 - 96 van de 119 items
    Toont 73 - 96 van de 119 items

    Unieke blikvangers voor uw oren 

    De creolen zijn in verschillende uitvoeringen en vormen leverbaar, of uw voorkeur nu uitgaat naar smalle of brede oorringen. Voor de aanhangers maakt het niets uit, want ze passen op alle creolen. Dit handige systeem geeft u de mogelijkheid om een complete verzameling oorsieraden aan te leggen die volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak. Alle Heide Heizendorff creolen zijn gemaakt van het eerste gehalte zilver. Daarnaast zijn er ook vergulde en rosé vergulde creolen in het assortiment opgenomen. Uiteraard zijn er ook creolen die bezet zijn met sprankelende kristallen. 


    Heide Heinzendorff eindeloos variëren en combineren 

    Het wisselen van de aanhangers is heel simpel. U schuift gewoon de gewenste aanhanger, die voorzien is van een zilveren stokje, in de speciale opening van de creool. Door het sluiten van de creool in uw oor blijft de aanhanger altijd perfect op zijn plaats zitten. Zelfs dagelijks verwisselen van aanhangers is geen enkel probleem met dit degelijke scharniersysteem. Wij adviseren u wel om het omwisselen van de Heide Heinzendorff aanhangers altijd op een tafel of boven een zachte ondergrond te doen. Zo voorkomt u dat de aanhangers op een harde ondergrond kapot kunnen vallen. 


    Kies uw eigen stijl en kleur 

    De trendy aanhangers zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, kleuren en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld parels en facet geslepen stenen om uit te kiezen. Met behulp van een hanger-oog zijn de mooie aanhangers van dit mix en match systeem ook aan een collier te bevestigen. Bent u op zoek naar een aanhanger die niet in onze collectie aanwezig is? Geen enkel probleem, Zilver.nl is officieel dealer van Heide Heinzendorff en wij kunnen dus ieder model voor u bestellen. Alle creolen en aanhangers worden u door Zilver.nl toegezonden in een feestelijke geschenkverpakking. Wilt u meer weten over deze elegante creolen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@zilver.nl, of via de chat. Bellen kan ook op 020-4033653. We helpen u graag.