SILK Jewellery

SILK Jewellery 

De stoere, handgemaakte sieraden van SILK 

Je tuurt naar je geopende kledingkast. Hmm, wat zul je vandaag eens aantrekken? Na een paar minuten twijfelen trek je je favoriete zwarte leren jasje van de hanger. Vandaag ga je voor een stoere look! Je combineert het jack met eenvoudig wit T-shirt en je donkergrijze skinny jeans. Vervolgens trek je je zwarte boots aan en doe je die felrode lipstick op. Nog even wat sieraden uitzoeken en je bent klaar om te vertrekken! Het vinden van geschikte sieraden blijkt echter toch wat lastiger dan gedacht - hoewel je over de jaren heen heel wat juwelen hebt verzameld, blijkt je collectie voornamelijk te bestaan uit formele, chique sieraden die helemaal niet passen bij je outfit. Je zou wel eens wat stoerdere items willen hebben, besluit je. Echter, waar vind je die? Misschien zijn de massieve zilveren sieraden van SILK Jewellery wel wat voor jou.

SILK staat voor TOP kwaliteit zilveren sieraden

Dit fashionable sieradenmerk ontwerpt hippe armbanden, kettingen en ringen met een ruig randje. In de collectie van SILK zie je veel Aziatische invloeden terug. Dat is ook niet gek, want de sieraden van SILK worden met de hand gemaakt in Indonesië! De zilversmeden gebruiken enkel grondstoffen van de hoogste kwaliteit, waardoor de sieraden jarenlang mee gaan. In de collectie vind je niet alleen sieraden voor vrouwen, maar ook voor mannelijke sieradenliefhebbers. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je alles over de visie, stijl en collectie van SILK.

Bekijk ook onze collectie; SILK armbanden, SILK ringen en SILK kettingen

per pagina
Toont 73 - 95 van de 95 items
    Toont 73 - 95 van de 95 items

    SILKstaat voor TOP kwaliteit zilveren sieraden

    Silk zilveren armbanden voor hem en haar bij Zilver.nl

    Duik in de wereld van SILK Sieraden

    Het merk SILK Jewellery zag het levenslicht in 2005, toen het merk werd opgericht door een Nederlandse duo, bestaande uit Maarten Smetsers en Heidi van Leeuwen. Hun doel? Het creëren van stijlvolle, duurzame sieraden die een heel leven lang meegaan. Hierdoor worden de sieraden een onderdeel van het leven van de drager! Om dit te bereiken, wordt enkel gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit zilver, namelijk 925 zilver.

    SILK sieraden gemaakt van 1e gehalte zilver

    Dit zilver zal alleen maar mooier worden naarmate het langer wordt gedragen, mits de sieraden goed worden onderhouden. Hoewel de ontwerpers zich laten inspireren door culturen en stijlen vanuit de hele wereld, liggen de roots van SILK in Azië. De sieraden collectie vormt een weerspiegeling van de indrukwekkende reis die de ontwerpers langs de adembenemende zijderoute maakten en tracht de tegenstellingen van dit prachtige continent weer te geven. Het resultaat? Stoere, robuuste sieraden met een Aziatische touch, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. De collectie bestaat uit armbanden, colliers, hangers en ringen. Voor ieder wat wils dus!

    Sieraden met een ruig randje, met de hand gemaakt op Bali

    Op het moment dat de sieraden van SILK bij de eindconsumenten arriveren, hebben ze al een lange reis achter de rug. Het productieproces van de sieraden begint in Nederland, waar de grove ontwerpen van de sieraden worden gemaakt. Deze ontwerpen worden aan de andere kant van de wereld, op het eiland Bali, geperfectioneerd door Indonesische zilversmeden.

    Nadat het ontwerp volledig is gefinetuned, brengen deze zilversmeden het ontwerp tot leven. Het smeden van de sieraden kost behoorlijk veel inspanning en tijd - zo kost het een zilversmid maar liefst 3 à 4 dagen om één armband te maken! Doordat alle sieraden met de hand worden gemaakt, is geen sieraad hetzelfde - en dat is nou juist de charme van SILK! Door de handen ineen te slaan met kleinschalige handelsgemeenschappen op Bali, probeert SILK een bijdrage te leveren aan de sociaal-economische groei van het eiland. Fairtrade is dan ook erg belangrijk voor het sieradenmerk.

    Silk zilveren sieraden bij Zilver.nl

    De bijzondere collectie van SILKin de spotlight

    De kwaliteit van de SILK sieraden en het vakmanschap waarmee deze juwelen gemaakt worden, is niet enige wat dit merk onderscheidt van andere sieradenlabels en -ontwerpers. De massieve zilveren sieraden van SILK vallen vooral op door hun robuuste, ietwat rebelse uiterlijk. In de collectie komen we tal van eigenzinnige, frisse designs tegen in verschillende stijlen en uitvoeringen. In de collectie wordt veelvuldig gebruikgemaakt van vlechtwerk, zilver en leer.

    Sieraden met een herkenbare eigen stijl

    Deze karakteristieke stijl is in de gehele collectie zichtbaar. De sieraden van SILK zijn enkel verkrijgbaar in zilver kleur en worden dus niet verguld en niet gerhodineerd. Eén ding is zeker: liefhebbers van stoere sieraden kunnen hun hart ophalen bij de collectie van SILK. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze sieraden? Wij zetten de items uit de huidige collectie voor je op een rijtje.

    Bestel de eyecatchers van SILK op Zilver.nl

    Van zilveren herenkettingen tot ringen met adelaars en van stoere schakelarmbanden tot robuuste colliers - in de collectie van SILK Jewellery vind je sieraden in alle soorten en maten. Doordat SILK sieraden ontwerpt in verschillende prijscategoriëen, is het merk zowel toegankelijk voor personen die graag wat meer geld uitgeven aan juwelen, als voor sieradenliefhebbers met een kleiner budget. Ben je helaas toch verliefd geworden op een item dat mijlenver buiten je budget ligt? Neem dan eens een kijkje in de SILK sale op Zilver.nl. Daar vind je tal van sieraden voor een fractie van de oorspronkelijke verkoopprijs - misschien zit jouw favoriete ketting, armband of ring er ook wel bij!

    Wij helpen je graag

    Blijf je twijfelen tussen die twee stoere schakelarmbanden en heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via de live-chat of via 020-4033653. Je kunt uiteraard ook bij ons terecht met vragen over onze sieraden of over het bestelproces. Wanneer je de knoop hebt doorgehakt, kun je het sieraad van jouw keuze eenvoudig bestellen via Zilver.nl. We zullen er feestelijke pakketje van maken! Wanneer je op werkdagen vóór 15:00 bestelt, wordt het door jou gekozen sieraad dezelfde dag nog verzonden. We kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je niet kunt wachten om je nieuwe aanwinst te dragen!

    Bekijk ook onze collectie:

    Zilveren armbanden