SILK armbanden

SILK armbanden 

De armbanden van S!lk voor hem en haar

De Silk armband is verreweg het meest populaire item uit de collectie. Deze stoere massieve zilveren armband kan door haar genderneutrale uiterlijk door zowel dames als heren worden gedragen. Silk maakt dus geen onderscheid tussen dames armbanden en armbanden voor mannen! Silk ontwerpt armbanden in een breed scala aan prijscategorieën: de prijzen van de armbanden liggen namelijk tussen de €49 en €899. De collectie van Silk bestaat uit verschillende lijnen, die elk hun eigen stijl en uitstraling hebben.

Silk armbanden van zilver en/of leer

De armbanden van Silk zijn er geheel van massief 1e gehalte zilver maar ook in combinatie met gevlochten leer. De armbanden zijn allemaal leverbaar verschillende lengtes. Maak een keus uit het grote assortiment. Bestel je armband online en wij gaan direct aan de slag, we pakken hem mooi in en versturen hem dezelfde werkdag nog.

We hebben heel veel armbanden en lengtes op voorraad die we direct kunnen versturen, niet alle maten zijn voorradig, als u de maat wijzigt krijgt u de levertijd te zien! Wij gaan dan ons uiterste beste doen de armband zo snel mogelijk naar u te versturen.

per pagina
Toont 25 - 48 van de 58 items
    Toont 25 - 48 van de 58 items

    De armbanden lijnen van Silk

    De Silk armband is verreweg het meest populaire item uit de collectie. Deze stoere zilveren armband kan door haar genderneutrale uiterlijk door zowel dames als heren worden gedragen. Silk maakt dus geen onderscheid tussen dames armbanden en armbanden voor mannen! Silk ontwerpt armbanden in een breed scala aan prijscategorieën: de prijzen van de armbanden liggen namelijk tussen de €49 en €899. De collectie van Silk bestaat uit verschillende lijnen, die elk hun eigen stijl en uitstraling hebben.

    • De Alpha collectie is een van de grootste collecties van Silk. In deze lijn vind je zowel schakelarmbanden als gevlochten armbanden. Deze lijn kenmerkt zich door het gebruik van een fijne, gevlochten structuur en lederen details. Deze Silk armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes. Ook in de Infinite en Roots collecties vind je veel fijn vlechtwerk en gebruik van leer.
    • In de Arch lijn ligt de nadruk op de details. In deze lijn vind je voornamelijk smalle, verfijnde armbanden met een elegante touch. Stoer en chique komen hier samen! Ook de Breeze, Mesh en Connect collecties zijn aanraders voor liefhebbers van subtiele, minimalistische sieraden.
    • Ben je op zoek naar een opvallende dames of heren armband? Dan ben je bij de Bold, (Classic) Chevron, Linked, Weave en Zipp collecties aan het juiste adres. In deze collecties staan opvallende, brede armbanden met ruwe, grote schakels centraal.
    • Gaat jouw hart sneller kloppen van lederen sieraden? Neem dan eens een kijkje in de Crossline collectie. Hier vind je tal van gevlochten lederen Silk armbanden voor heren en dames. Deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben elegante, zilveren details. Deze leren heren armbanden zijn ook perfect te combineren met je horloge. Wat is jouw favoriet?
    • Voor stoere zilveren herenarmbanden en zilveren damesarmbanden met een speelse twist, neem je een kijkje in de Double Fox collectie. Door het gebruik van slanke, gedraaide schakels krijgen deze armbanden een fris, eigenzinnig uiterlijk. Ben je niet zo'n fan van die gedraaide schakels, maar wel van het gebruikte vlechtwerk? Neem dan eens een kijkje in de Fox collectie. Ook hier is gebruikgemaakt van die typerende vossenstaart schakel, maar in deze collectie zijn de schakels niet gedraaid.
    • Hou jij wel van donkere sieraden? Dan is de Double Link collectie vast wel iets voor jou. Deze zilveren herenarmbanden en damesarmbanden zijn van binnen geoxideerd, wat de sieraden een donkere gloed geeft. Dit vormt een sterk contrast met het gepolijste zilver van de schakels.
    • Staat comfort bij jou op één? De schakelarmbanden van de Eighty-Eight collectie zijn uitzonderlijk soepel, waardoor deze armbanden erg comfortabel zijn.
    • De Stone collectie is een absolute aanrader voor liefhebbers van kleur. In deze lijn wordt sterling zilver gecombineerd met kleurrijke half edelstenen, zoals de lapis lazuli of tijger oog beads. Het resultaat? Lichte, verfijnde armbanden die doen denken aan zon, zee en strand!
    • Een armband die eruitziet als een slang die om je pols kronkelt - het is mogelijk! In de Fierce collecties vind je tal van armbanden in de vorm van dit bijzondere dier.

    Silk armbanden direct leverbaar door Zilver.nl

    Armband op maat

    De armbanden van S!lk worden met de hand gemaakt en kunnen dus ook op verzoek zo lang of kort gemaakt worden als je wilt. Heb je een afwijkende polsmaat laat het ons weten, we helpen je graag. Bij zowel de zilveren armbanden als de leren armband is alles mogelijk.

    Zilver.nl is officieel S!lk dealer waardoor we alle Silk sieraden voor je kunnen bestellen.

    Bekijk ook onze collectie:

    Silk kettingen

    Silk ringen