Schiavon Glad

Schiavon Glad 

Glad zilver bestek van Schiavon

Al ruim 30 jaar een bestseller het 1e gehalte zilveren bestek gemaakt door de zilversmeden van Schiavon. Italiaans bestek is over de hele wereld zeer geliefd vanwege het grote vakmanschap, de elegante lijnen en de uitstekende kwaliteit. Dit tijdloze Hollands glad model combineert zowel met een modern als een klassiek interieur. De grote verscheidenheid aan dien- en schepwerk maakt dit bestek tot een zeer functioneel geheel. U kunt uw cassette zelf naar wens en gebruik samenstellen. 

Laat u verrassen door de schoonheid en de aantrekkelijke prijs van dit bestek!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 75 items
  Toont 1 - 24 van de 75 items

  Tafelzilver van Schiavon

  De Italiaanse zilverfabriek Schiavon is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit op het gebied van zilverwerk. Het bedrijf werd opgericht in 1978 door Piero Schiavon en is gevestigd in Padua, Italië.

  Schiavon heeft een lange traditie van vakmanschap in de zilverindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige zilveren objecten, waaronder bestek, servies, sieraden en decoratieve stukken. Het zilverwerk van Schiavon wordt gekenmerkt door zijn verfijnde ontwerpen, uitstekende vakmanschap en aandacht voor detail.

  Het productieproces van Schiavon omvat zowel traditionele technieken als moderne methoden. Het bedrijf combineert eeuwenoude ambachtelijke vaardigheden met hedendaagse technologie om unieke en eigentijdse stukken te creëren. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door ervaren zilversmeden, die de fijne kunst van het zilversmeden beheersen.

  De ontwerpen van Schiavon variëren van klassiek tot eigentijds en zijn vaak geïnspireerd door de rijke Italiaanse kunst en cultuur. Veel van hun stukken zijn versierd met prachtige gravures, filigraanwerk en andere decoratieve elementen. Het bedrijf streeft ernaar om zilverwerk te produceren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

  Naast het produceren van hun eigen collecties, werkt Schiavon ook samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om unieke en op maat gemaakte stukken te maken. Ze hebben samengewerkt met verschillende internationale klanten, waaronder hotels, restaurants en luxe huizen, om exclusieve zilveren objecten te creëren die passen bij hun specifieke stijl en smaak.

  Schiavon heeft internationale erkenning gekregen voor zijn vakmanschap en heeft deelgenomen aan verschillende prestigieuze tentoonstellingen en beurzen over de hele wereld. Hun zilverwerk wordt gewaardeerd door verzamelaars, zilverliefhebbers en liefhebbers van fijn design.

  Als een toonaangevende zilverfabriek blijft Schiavon streven naar excellentie in vakmanschap en design. Ze blijven traditie koesteren terwijl ze innovatie omarmen, waardoor ze een blijvende invloed hebben op de zilverindustrie in Italië en daarbuiten.

  Bekijk ook van Schiavon de tafelzilver modellen: Schiavon DubbelfiletSchiavon Piemontese