Giovanni Raspini zilveren broche vlinders met parelmoer doublet en kwarts Bekijk groter

Giovanni Raspini zilveren broche Butterfly

529624

Nieuw product

Zilveren broche met parelmoer doublet met kwarts

Ontdek de onvergelijkbare allure van dit prachtige stuk: een unieke combinatie van sterling zilver en roze parelmoer doublet met kwarts, met de hand vervaardigd door de zilversmeden van Giovanni Raspini in het hart van Italië. Deze schitterende broche Butterfly is een verfijnde uiting van vakmanschap en tijdloze schoonheid, ontworpen om een vleugje elegantie toe te voegen aan elke outfit.

Met een hoogte van 42 mm en een lengte van 60 mm, straalt deze broche een subtiele maar opvallende pracht uit. Het gebruik van roze parelmoer doublet in combinatie met kwarts creëert een betoverend spel van kleuren en licht, waardoor deze broche een opvallend stuk is dat de aandacht trekt.

Het sterling zilveren frame geeft een klassieke en verfijnde uitstraling, terwijl de handgemaakte details de ambachtelijke kwaliteit benadrukken. Elk onderdeel is met zorg vervaardigd om een perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid te garanderen.

De achterkant van de broche is voorzien van een veiligheidsspeld, waardoor deze stevig op zijn plaats blijft, of het nu op kleding, tassen of accessoires is bevestigd. Dit biedt niet alleen een vleugje veiligheid, maar ook gemoedsrust, wetende dat dit prachtige stuk stevig op zijn plaats blijft, waar je ook gaat.

Of je nu een vleugje glamour wilt toevoegen aan je dagelijkse look of op zoek bent naar het perfecte accessoire voor een speciale gelegenheid, deze handgemaakte broche is een tijdloze keuze die je keer op keer zult koesteren. Laat je betoveren door de schoonheid van sterling zilver en roze parelmoer doublet met kwarts, verankerd in de Italiaanse ambachtelijke traditie.

De zilveren broche Butterfly wordt geleverd in een sieradendoosje van Giovanni Raspini, wij pakken het mooi in zodat het een onvergetelijk cadeautje wordt! 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 290,00 incl. btw

Productgegevens

Merk Giovanni Raspini
Soort Broche
Herkomst Italie
Staat Nieuw in geschenkverpakking
Materiaal Zilver
Gehalte 1e gehalte zilver
Steen Parelmoer
Steenkleur Roze

Meer informatie

Giovanni Raspini handgemaakt in Italie te koop bij Zilver.nl

Bijpassende artikelen

30 andere producten in dezelfde categorie: