MY iMenso Carezza oorhangers Plano

529068

Nieuw product

Zilveren gladde oorhangers voor Carezza stenen

Ontdek de ultieme luxe en veelzijdigheid met de Creoli Carezza Plano, geschikt voor alle stenen en kristallen uit de Carezza collectie van MY iMenso! Deze prachtige oorbellen met haken zijn vervaardigd van hoogwaardig 1e gehalte zilver met een verfijnde afwerking in rhodium. Hun gladde voorkant straalt elegantie en tijdloze schoonheid uit. 

Wat deze oorbellen echt bijzonder maakt, is hun ongekende veelzijdigheid. met een simpele beweging kun je ze transformeren door ze te combineren met een zorgvuldig samengestelde collectie kristallen of natuurlijke stenen. Onze stenen zijn beschikbaar in diverse kleuren en vormen, waardoor je moeiteloos jouw eigen unieke stijl kunt creëren. Bovendien kun je ze perfect matchen met de MY iMenso medaillonstenen, waardoor je fijn kunt layeren met colliers en MY iMenso medaillons. 

Dankzij ons innovatieve kliksysteem kun je de stenen en kristallen op een voordelige manier verwisselen, waardoor je altijd een frisse en nieuwe uitstraling kunt creëren. De oorbellen zijn ook voorzien van een veilige oorhaak met veermechanisme, wat betekent dat ze niet alleen prachtig zijn, maar ook comfortabel en veilig om te dragen. 

Maak je look helemaal af met de bijpassende hanger, die perfect past bij deze oorbellen en jouw stijl naar een hoger niveau tilt! 

Als je de de oorbellen wilt bestellen, vergeet dan niet om ook twee stenen of kristallen toe te voegen aan je bestelling om de set compleet te maken. Verzamel stenen in meerdere kleuren zodat je de sieraden altijd kunt aanpassen aan je outfit.

De Creoli Carezza oorbellen worden geleverd in een sieradendoosje, feestelijk ingepakt zodat ze ook gemakkelijk cadeau gegeven kunnen worden. 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 69,00 incl. btw

Productgegevens

Merk MY iMenso
Soort Oorbellen
Staat Nieuw in geschenkverpakking
Materiaal Zilver
Gehalte 1e gehalte zilver

Meer informatie

MY iMenso Creoli Carezza met verwisselbare stenen van MY iMenso bij Zilver.nl

Bijpassende artikelen

29 andere producten in dezelfde categorie: