Lapponia collier Galactic Peaks 663002

36724

Nieuw product

Galactic Peaks collier Lapponia

Een van de meest iconische stukken uit de Lapponia/Kalevala collectie is het zilveren Galactic Peaks collier, een prachtig ontwerp dat de schoonheid en het mysterie van de ruimte weerspiegelt. Het collier bestaat uit een reeks zilveren plaatjes die in elkaar grijpen en samenkomen om een stijlvolle, gestroomlijnde vorm te creëren.

Het ontwerp van het collier is geïnspireerd op de ruige pieken en bergen van verre sterrenstelsels, en de glinsterende zilveren plaatjes lijken op de stralende sterren die aan de nachtelijke hemel schitteren. Het collier is 43,5 cm lang en valt prachtig om de hals van de drager.

Het Galactic Peaks collier is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje geschiedenis. Het werd oorspronkelijk ontworpen in de jaren '60, op een moment van immense vooruitgang en ontdekking in de ruimtevaart. Het was een tijd waarin de mensheid naar de sterren reikte en nieuwe werelden ontdekte, Neil Armstrong zette voet op de maan, en dit collier is een eerbetoon aan die opwinding en ambitie.

Het Galactic Peaks collier is gemaakt van 1e gehalte zilver, wat betekent dat het een hoog gehalte zilver bevat en van uitstekende kwaliteit is. Het is ontworpen door de beroemde Finse ontwerper Björn Weckström, die bekend staat om zijn innovatieve en unieke sieradenontwerpen.

Lapponia, het Finse sieradenmerk dat het Galactic Peaks collier produceert, staat bekend om zijn compromisloze aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Elk sieraad dat het merk produceert is zorgvuldig met de hand vervaardigd en voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en design.

Het Galactic Peaks collier wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking en is een geweldig cadeau voor een bijzondere gelegenheid, of gewoon een mooie aanvulling op je eigen sieradencollectie. Met zijn tijdloze design en hoge kwaliteit zal dit collier nog vele jaren een geliefd sieraad blijven.

663002 Lapponia ketting Galactic Peaks

Meer details

1 Item

Op voorraad

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 1.885,00 incl. btw

Productgegevens

Merk Lapponia
Soort Ketting
Meester Björn Weckström for Lapponia
Herkomst Finland
Materiaal Zilver
Gehalte 1e gehalte zilver
Steen Zonder steen
Lengte ketting 41 cm
Type schakel Fantasie

Meer informatie

Lapponia bijzondere sieraden bij Zilver.nl

Bijpassende artikelen

23 andere producten in dezelfde categorie: