Zilveren herensieraden

Zilveren herensieraden 

Zilveren herensieraden van sportief tot zakelijk.

Verwen jezelf of je partner met een mooi, stoer of sportief zilveren herensieraad. Een sieraad krijgen geeft altijd een speciaal gevoel, iemand heeft het met zorg voor je uitgekozen. Een sieraad voegt ook echt wat toe aan je outfit en uitstraling.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 114 items
  Toont 1 - 24 van de 114 items

  Diverse collectie sieraden voor mannen bij Zilver.nl

  Bij Zilver.nl hebben we een diverse collectie zilveren herensieraden. Sieraden van zilveren maar ook van staal, sieraden ontworpen voor de eigentijdse zelfbewuste man. Er zijn prachtige zware en stevige spangarmbanden voor mannen die perfect combineren met de leren armbanden met stalen gespen. Zilveren kettingen met dogtags of een graveerplaatje maar ook stevige en stoere stalen gourmetschakel colliers voor hem. Ook bij de heren ringen is er keus uit stalen ringen maar ook kwalitatief hoogwaardige zilveren ringen voor een man.

  Net als bij de damessieraden zijn ook herensieraden altijd aan het veranderen, hoewel de kledingstijlen bij mannen niet zo snel veranderen als bij de vrouw. Zo waren het vroeger vooral manchetknopen en daspelden die door heren werden gedragen. Deze waren dan ook nodig om de mouwen gesloten te houden en de dasspeld om de gevouwen das op zijn plaats te houden. Tegenwoordig is de keuze in herensieraden oneindig groot en mag en kan er ook veel meer. Ook mannen laten met hun sieraden keus een stuk persoonlijkheid zien. Nog steeds zijn manchetknopen populair net als de vele leren herenarmbanden en de kettingen met dogtags of een graveerplaatje. Heren ringen in alle vormen en maten met stoere details of gewoon glad zijn erg in trek.

  Er is tegenwoordig heel veel keus in zilveren mannen sieraden van zegelringen die gegraveerd kunnen worden tot stoere heren ringen met bandenpatronen en onyx. Ook in herenarmbanden is er veel te kiezen, er zijn vele leren heren armbanden maar ook zware zilveren spangarmbanden. Zilveren heren colliers zijn er met dogtags of grove schakels maar ook met een kruisje of disc.

  Bekijk ook;

  de collectie manchetknopen waarvan het merendeel gegraveerd kan worden ook de Boccia herenhorloges zijn een geliefd cadeau.