Zilveren kettingen

Zilveren kettingen 

Zilveren kettingen online bij zilver.nl

Grote collectie zilveren colliers, van heel kort tot trendy lang, kettingen in vele verschillende modellen en prijsklassen. 
Colliers van bekende en onbekende merken, van Italiaans tot Fins, klassiek, stoer en lief, voor uzelf of om cadeau te geven. 
Kettingen met of zonder hanger, u kunt ook kiezen voor een basiscollier en er zelf een hanger bij zoeken. Wij kijken of het bij elkaar past voordat we het versturen. En uiteraard pakken we het feestelijk in!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 1022 items
    Toont 1 - 24 van de 1022 items

    Wil je een zilveren ketting kopen?

    Kijk dan eens rond in onze uitgebreide collectie zilveren kettingen met heel veel diversiteit. Zilveren colliers voor hem & haar en voor de kleine, van klassiek tot strak modern, super feestelijk of gewoon een zilveren basis kettinkje. Voor elk wat wils en voor iedere prijscategorie. Ook voor zilveren kettingen van bekende merken ben je bij zilver.nl aan het juiste adres; Zinzi, Lapponia, Esprit, Hot Diamonds, Fred Bennett en D for Diamond. 

    Zilveren kettingen in vele lengtes 

    Zilveren colliers zijn er in vele maten en lengtes. 36-38 cm is veelal een kindermaat of smalle jongedames. 40-42 cm de maat die nu weer helemaal terug is met de vele korte kettinkjes die strak om de hals worden gedragen veelal met symbolen. 45 cm de meest gedragen lengte voor een zilveren kettinkje of een luxe zilver collier. 50 cm voor dames met een wat vollere hals of voor heren die de hanger onder het hemd willen dragen. 60 cm borst lengte momenteel graag gedragen met een medaillon van MY iMenso net als de 70 cm colliers. 80 en 90 cm lange colliers die helemaal trendy zijn 100 en 110 cm superlange collier die op velerlei manieren gedragen kunnen worden.