zilveren creolen

zilveren creolen 

Zilveren creolen zijn prachtig vormgegeven oorringen, 

Die in verschillende groottes en designs beschikbaar zijn. Creolen zijn de meest gedragen oorbellen en dat is niet voor niets. Creolen passen bij elke gelegenheid en daarom is de populariteit ervan ook zo groot. Uiteraard zijn er ook bijzondere ontwerpen die heel geschikt zijn om tijdens een speciale gelegenheid te dragen. Bijvoorbeeld als het gaat om creolen met parels. Of als het gaat om creolen bezet met zirconia of Swarovski crystal. U vindt bij Zilver.nl het grootste assortiment met zilveren oorringen. 
per pagina
Toont 1 - 24 van de 406 items
  Toont 1 - 24 van de 406 items

  Creolen van populaire ontwerpers

  Wij willen u graag een zo breed mogelijke keuze bieden en hebben daarom van verschillende populaire ontwerpers en merken een aanbod beschikbaar. Zo kunt u de keuze maken voor grote oorringen van Zinzi of creolen dragen die door ChristinaBastian Inverun of Julie Sandlau zijn ontworpen. Er zijn meerdere bekende ontwerpers en merken waarvan wij een collectie beschikbaar hebben. Bijvoorbeeld van Raspini. Of wat te denken van de speciale creolen ontworpen door Mart Visser voor Zinzi. Dat de keuze hierdoor heel groot wordt, maakt het voor u gemakkelijker om met uw persoonlijke voorkeuren rekening te houden. 

  Gratis inpakservice

  Creolen zijn sieraden die perfect zijn om cadeau te geven. Aan een ander of gewoon aan uzelf. Om de bestelling ook als een cadeautje bij u thuis te bezorgen, bieden wij u een gratis inpakservice aan. Wij willen graag een klein feestje maken van het moment dat u de bestelling ontvangt. Alle creolen worden dan ook met zorg met de hand feestelijk verpakt. De gratis inpakservice wijst zich vanzelf. U kunt bijvoorbeeld zelf het inpakpapier selecteren en op een felicitatiekaartje een tekst laten opschrijven. Ook dat wordt met de hand gedaan om het net even wat persoonlijker te maken. Het pakketje kan thuis worden bezorgd of afgehaald worden op een afhaalpunt.

  Uw zilveren klapcreool sluit minder goed?

  Na verloop van het gebruik kan het gebeuren dat uw zilveren klapcreool iets minder goed gaat klikken/sluiten. Door het staafje dat door uw oor gaat met uw duim zachtjes een millimeter omhoog te duwen sluit de klapcreool weer als vanouds.

  Zilver.nl heeft zilveren creolen voor iedereen in elke prijsklasse

  Over smaak valt niet te twisten daarom zijn er vele soorten en maten creolen. Van kleine bescheiden creolen met een kleine diameter tot de zogenaamde enorme zilveren 'wagenwielen'. Van de spannende zilveren creolen van Raspini met krokodillen- en slangenpatronen tot kleine zilveren creolen voor kleine prinsesjes.

  Creolen koop je online en offline bij zilver.nl

  Creolen zijn typische ronde oorbellen die eigenlijk altijd kunnen. Je hebt veel verschillende modellen,  zowel grote oorringen als subtiele oorringen en creolen met hangers eraan, de zogenaamde creoolhangers.  Een vrouw kan eigenlijk niet zonder een paar mooie creolen in haar juwelenkistje.  Zilveren oorringen zijn een musthave. Ze maken je outfit helemaal af. Ongeacht je kledingstijl, kunnen zilveren of gouden oorringen altijd. Daarom hebben wij ook een groot assortiment. Je hebt verschillende oorringen. Zilver, rosé en gouden oorringen. Kies ervoor om al je sieraden in dezelfde kleur te dragen of combineer zilver met rosé. In onze tijd mag en kan alles in de combinatie. Deze typische ronde oorbellen vind je in veel verschillende vormen en maten.

  Ruime keuze

  Creolen van zilver zijn er in allerlei soorten, zoals in de vorm van steekcreolen en van 'wagenwielen' tot basiscreolen. Of bijvoorbeeld in de vorm van creolen met een platte buis en een ronde buis. Er zijn ook verguld zilveren creolen en rosé vergulde creolen. Daarnaast zijn er ook nog creolen met verwisselbare creoolhangers beschikbaar. Daarmee kunt u steeds een keuze maken voor de hangers die het beste bij de outfit van de dag passen. Creolen zijn oorringen die door de vormgeving en de wijze van dragen als ring door het oorlelletje bijzonder opvallen.  Er kan overigens aan de hand van meerdere aspecten rekening gehouden worden met een specifieke stijl. Bijvoorbeeld door op de breedte te letten en met de materiaalkeuze en het design. De diameter en de breedte staan bij elke uitvoering vermeld. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een chique uitstraling gaan of voor een moderne en strakke look.