Zilver

Zilver 

Zilveren cadeaus, 'a joy forever'

Zilver is een edelmetaal waarvan al eeuwen de mooiste voorwerpen worden gemaakt. Zilver is tijdloos en gaat eeuwen mee, voor blijvende herinneringen. Wilt u iemand blij maken met een blijvend cadeau van zilver of gaat u uzelf verwennen? Zilveren cadeaus geven een fijn, gewaardeerd gevoel, ze laten de ontvanger zien dat er aandacht aan is besteed. In huis straalt zilver klasse uit, het is stijlvol en vaak ook nog bruikbaar. Ook als relatiegeschenk is zilver het ultieme cadeau.

per pagina
Toont 25 - 48 van de 1171 items
  Toont 25 - 48 van de 1171 items

  Zilver voor blijvende herinneringen

  Het aanbod van Zilver.nl, zilverspecialist, is bijzonder divers en ruim van samenstelling. Er zijn dan ook allerlei mogelijkheden om het ultieme zilveren cadeau te vinden. Er zijn cadeaus van zilver voor hem en er zijn cadeaus van zilver voor haar met keuze uit verschillende collecties. Bijvoorbeeld uit de collectie van Hermann Bauer of Greggio zilver uit Italie net als Giovanni Raspini's uitbundig zilverwerk. Als bijzonder relatiegeschenk kunt u overwegen om een keuze te maken uit het aanbod Waldmann luxe zilveren pennen. Of ontdek het zilverwerk van onze zilversmid dat ambachtelijk en dus op basis van handwerk tot stand komt zoals zijn zilveren kandelaars.

  Exclusieve, complete zilveren cadeaus

  Old Memories is het bedrijf achter Zilver.nl, al 30 jaar een betrouwbaar adres. U kunt voor allerlei soorten zilveren geschenken bij ons terecht. Zo is het ook leuk om een blijvende herinnering te geen in de vorm van een zilveren fotolijst of in de vorm van een zilveren briefopener. Bij Zilver.nl helpen we u graag bij het kiezen van een exclusief cadeau dat wij voor u graveren, feestelijk inpakken en versturen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

  Zilver cadeau met een persoonlijk tintje

  Een groot aantal zilveren items leent zich perfect om te graveren. Door een cadeau te laten graveren, zorgt u dat er een extra persoonlijke tintje aan wordt gegeven. U kunt heel snel ontdekken of het artikel van uw voorkeur hiervoor in aanmerking komt. Dat staat er dan namelijk bij vermeld. Er zijn dan meerdere opties beschikbaar, zoals het graveren van een tekst, een logo of van een bijzonder symbool. U kunt altijd even kijken bij de voorbeelden van graveringen van onze graveurs. Heeft u nog vragen, aarzel niet en bel 020-4033653, we helpen u graag, ook onze graveurs zijn 6 dagen in de week aanwezig om al uw vragen omtrent het graveren te beantwoorden.

  Welkom in de zilver wereld van Zilver.nl

  Altijd zijn wij op zoek naar mooie, bijzondere en persoonlijke zilveren cadeaus en zilveren gebruiksvoorwerpen van de beste zilversmeden. We hebben ruim 1000 van deze zilverstukken bij elkaar gezet. Mooie zilveren geboortecadeaus zoals zilveren rammelaars, zilveren kinderbekers en zilveren spaarpotjes. Blijvende zilveren cadeaus voor hem en voor haar, voor het bruidspaar of voor een relatie. Feestelijk zilver om de tafel mee te dekken en zilveren bureau accessoires voor de geslaagde of een jubilaris. Vele van deze zilveren cadeaus kunnen we graveren voor een extra persoonlijk tintje. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland om de zilvercollectie te komen bekijken.

  Zilverwerk zilver koop je online bij Zilver.nl

  Verwen je zelf met zilver!

  U kunt natuurlijk ook een cadeau voor uzelf kopen om de eettafel bijvoorbeeld feestelijk aan te kleden. Dat kan met zilveren servetringen, maar ook met een mooi stel zilveren kandelaars. Of wat te denken van zilveren kurken en zilveren flessenonderzetters? Apart en bijzonder is het om een zilveren pillendoosje aan te schaffen of uw oog te laten vallen op een zilveren speldenkussen. Er zit vast en zeker een geschikt cadeau tussen. Een aanrader is ook om de Saturno zilveren miniaturen te ontdekken of kennis te maken met Carrs zilver Engeland. Wij bieden u graag het beste van het beste en de zilvercollectie is dan ook met uiterste zorg en optimale aandacht samengesteld.

  Nieuw zilver online kopen 

  Een cadeau van zilver maakt in alle opzichten indruk. Bijvoorbeeld als blijvend cadeau. Een zilver cadeau is immers voor nu en voor altijd. Dat maakt het ook ideaal om als geschenk te geven voor een feestelijke gebeurtenis. De herinnering aan die gelegenheid komt altijd weer boven als er naar het cadeau wordt gekeken. Het maakt niet uit of het om een zilveren boekenlegger gaat of om een envelop opener. Of om een kristallen karaf met zilver. Een huwelijk is een voorbeeld van een feestelijke gebeurtenis om een zilvergeschenk alshuwelijkscadeau te geven. Zilveren geschenken stralen luxe uit en kunnen evengoed aan een jubilaris of als relatiegeschenk gegeven worden. 
  Cadeaus van zilver koop je veiling online bij Zilver.nl

  Online kopen met gratis inpakservice

  Old Memories biedt met het gevarieerde assortiment op Zilver.nl al het beste van het beste, maar wij gaan graag een stapje verder. U kunt gebruikmaken van onze gratis inpakservice. Dat is niet zomaar een inpakpapiertje, want alle cadeaus worden op een bijzondere manier en op basis van handwerk ingepakt. Onze betrokkenheid is namelijk groot en het cadeau verpakken krijgt net zoveel aandacht als het samenstellen van de collectie. Klanttevredenheid staat voor ons voorop. Daar hoort uiteraard ook een felicitatiekaartje bij als het bijvoorbeeld gaat om een huwelijk, verjaardag of jubilaris. 

  U kunt de tekst invoeren die op het kaartje komt te staan en ons tevens laten weten voor welke feestelijke gebeurtenis het cadeau is bestemd. Tot slot komt er een fraaie strik omheen, waar het kaartje aan wordt bevestigd. Wilt u het nog meer persoonlijk maken? Laat het kaartje dan leeg. Dan kunt u bij ontvangst zelf met uw eigen handschrift een persoonlijke tekst op het kaartje vermelden. Overigens schrijven wij de felicitaties zelf ook met de hand om het al een persoonlijk tintje mee te geven. Zoals gezegd, besteden wij ook aan het verpakken van de geschenken speciale aandacht. Mocht u het lastig vinden om een geschikt geschenk te vinden, neem dan contact met ons op via de live chat, of telefonisch via 020 – 403 36 53. Of bezoek onze winkel in Broek in Waterland aan de Burgemeester Peereboomweg 1. Wij helpen u graag.

  klanten beoordelen zilver.nl met een 10

  Wat is echt zilver?

  Bij zilverwerk wordt bijna altijd een gehalte aangegeven. Dat betekent hoeveel echt zilver in het gebruikte metaal is verwerkt. Zuiver goud en zilver is te zacht om te verwerken en dus worden beide aangevuld met andere metalen om stevigheid te verkrijgen, dit noemen we een legering. Aan zilver wordt dikwijls koper toegevoegd en al naar gelang de hoeveelheid spreken we over 1e, 2e en 3e gehalte. Bij eerste gehalte bestaan de 1000 delen metaal uit 925 delen zilver en 75 delen koper. Bij tweede gehalte is die verhouding 835 en 165. Het materiaal is door en door zilver, één van de mooiste materialen! Een verzilverd voorwerp is gemaakt van een onedel basismateriaal wat in een zilverbad wordt gehouden, als dit laagje eraf slijt komt het onedele materiaal naar boven.

  Wilt u meer informatie over de legeringen en gehaltes? Lees dan verder in ons blog: Legeringen en gehaltes in goud en zilver

  Zilver met emaille, zilverwerk met een gravering koop je online bij Zilver.nl

  Een cadeau van zilver is een blijvend cadeau

  Zilver.nl biedt u een grote collectie zilveren gebruiksvoorwerpen, persoonlijke zilveren geschenken en zilveren tafelaankleding. Uitgebreide collectie zilveren huwelijksgeschenken zoals zilveren fotolijsten, zilveren knottekistjes en zilveren huwelijksbekers. 

  Mooie geboortecadeaus zoals zilveren kinderbekers, kinderbestekjes en zilveren geboortelepels alles direct leverbaar, graveerbaar en natuurlijk feestelijk verpakt. 
  De tafel feestelijk dekken met zilver, dat kan met fraai kristallen karaffen, zilveren flessenbakken en zilveren kandelaars en veel meer. Zilver gemaakt door de Engelse zilversmeden van Carrs, zilveren voorwerpen gemaakt door onze eigen meester zilversmid en zilver van diverse andere zilversmeden en zilverfabrieken allemaal van goede kwaliteit, mooi gekeurd en het merendeel met de hand gemaakt.
  Bekijk ook:
  De collectie Saturno miniaturen
  De chique zilveren pennen van Waldmann