Waldmann Pennen

Waldmann Pennen 

Waldmann zilveren pennen made in Germany since 1918.

Grote collectie met de hand gemaakte zilveren vulpennen, balpennen en briefopeners. Prachtige collectie! Mooi om te krijgen maar ook om weg te geven als bijvoorbeeld relatie- of huwelijksgeschenk of voor het tekenen van een belangrijk document. De Waldmann zilveren pennen, balpoints, potloden en briefopeners worden geleverd in een luxe geschenkdoos.

Zilveren pen personaliseren

Om een extra persoonlijk tintje toe te voegen aan de schrijfinstrumenten van Waldmann, is het mogelijk om de pennen te laten graveren met een naam of datum. Deze optie stelt u in staat om een uniek en gepersonaliseerd geschenk te creëren voor speciale gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen, afstuderen of zakelijke mijlpalen. Door een naam of datum op de pen te graveren, wordt de zilveren pen niet alleen een functioneel instrument, maar ook een tastbare herinnering aan een bijzondere gebeurtenis.

Andere mooi, graveerbare cadeautjes: Briefopeners, Zilveren kandelaarsZilveren fotolijsten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 33 items
  Toont 1 - 24 van de 33 items

  Waldmann Duitsland: handgemaakte zilveren pennen

  Bij Waldmann Duitsland worden alle producten die de fabriek verlaten vervaardigd door ervaren ambachtslieden met jarenlange ervaring. Zij maken nog steeds gebruik van traditionele ambachtelijke technieken en doen dit met veel toewijding en liefde voor het vak. Het bedrijf heeft een passie voor innovatie, moderne technieken en verfijnd handwerk, en deze passie is al lange tijd een traditie.

  Net zoals in het oprichtingsjaar, produceert Waldmann vandaag de dag nog steeds 100% van zijn schrijfinstrumenten in Duitsland. Daarom dragen de producten uit de Waldmann-manufaktuur terecht het label "Made in Germany". Dit label staat wereldwijd bekend als een teken van kwaliteit en vakmanschap.

  Waldmann heeft ook naam gemaakt als specialist in bijzondere afwerkingen. Het oude ambacht van graveren verdient speciale vermelding. Slechts enkele meestergraveurs beheersen nog het "Weense patroon", en alleen Waldmann is in staat om unieke schrijfinstrumenten te produceren met behulp van deze elegante graveermethode, die stuk voor stuk individueel gemaakt worden.

  Sinds 1918 combineert Waldmann traditie, kwaliteit en vakmanschap in hun schrijfinstrumenten. De passie en toewijding van het bedrijf zorgen ervoor dat elk product van Waldmann een uniek kunstwerk is. Of je nu een liefhebber bent van traditioneel vakmanschap of op zoek bent naar een bijzonder cadeau, de handgemaakte zilveren pennen van Waldmann Duitsland zijn een perfecte keuze."

  Zilveren Waldmann pennen koop je online bij Zilver.nl

  Waldmann's Edelfeder Collectie

  Naast hun indrukwekkende assortiment van handgemaakte zilveren pennen staat Waldmann ook bekend om hun speciale collectie genaamd 'Edelfeder'. Met de titel 'Edelfeder' eren journalisten een collega die uitblinkt door zijn hoogstaande en veeleisende schrijfstijl. De naam 'Edelfeder', wat 'kostbare veer' betekent, beschrijft ook de waardevolle vulpen die door penkenners wordt geprezen.

  De Edelfeder-collectie van Waldmann weerspiegelt de elegantie en verfijning van een kostbare veer, en biedt schrijfliefhebbers een buitengewone schrijfervaring. Elk exemplaar uit deze collectie is met uiterste zorg en vakmanschap vervaardigd, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met moderne innovaties. Met een Waldmann Edelfeder-pen in handen, kunt u genieten van het schrijven met een waar kunstwerk dat uw woorden nog meer betekenis en gratie geeft.

  Hoe Waldmann begon

  De fabrikant van schrijfinstrumenten, Waldmann, werd opgericht in 1918 in Pforzheim, de hoofdstad van de traditionele Duitse sieradenindustrie in het Zwarte Woud, als een productielocatie voor hoogwaardige schrijfinstrumenten van goud en zilver. De schrijfinstrumenten van Adolf Waldmann stralen tijdloze elegantie uit. Een van de best verkochte modellen uit het jaar 1918 werd ook de '100 Year Anniversary Pen'. Het lijnpatroon, dat met de traditionele guilloché-techniek werd gegraveerd, was al 100 jaar geleden een elegant patroon en heeft zich bewezen als tijdloos en populair tot op de dag van vandaag.

  Zilver.nl en Waldmann

  Al vele jaren is Zilver.nl met trots een erkende dealer van Waldmann pennen. Met veel plezier bieden wij deze prachtige zilveren handwerkproducten aan onze klanten aan. Zilver.nl waardeert de traditie, kwaliteit en vakmanschap die Waldmann in hun pennen legt. Het partnerschap tussen Zilver.nl en Waldmann stelt hen in staat om liefhebbers van fijne schrijfinstrumenten te voorzien van hoogwaardige pennen die met liefde en zorg zijn vervaardigd.

  Als betrouwbare bron voor exclusieve zilveren producten heeft Zilver.nl een reputatie opgebouwd als leverancier van vakmanschap en elegantie. Door de verkoop van Waldmann pennen voegen zij een waardevolle toevoeging toe aan hun assortiment, waardoor klanten kunnen genieten van de schoonheid en het vakmanschap van deze bijzondere zilveren handwerkproducten.