Stel zilveren kunstwerken Anneke de Rond

518631

Nieuw product

Twee zilveren kunstwerken City en de branding?

Twee bijzondere zilveren kunstwerken gemaakt door Anneke de Rond voor de Koninklijke Begeer Nederland.

Kunstwerk 1 is een bewerkt houten basement met bovenop een zilveren afbeelding van een stad, deels glanzend, deels mat, verdeelt over 4 rijen waardoor er een mooie diepte ontstaat. Onder het basement zit een plakker met de tekst: Anneke de Rond, City, 450 gulden. Aan he achterzijde van het hout heeft een zilveren plaatje gezeten met het meesterteken en het gehalte, dat ontbreekt bij dit stuk maar zit er bij het andere kunstwerk nog op. Het kunstwerk is 25 cm hoog en 8,9 x 3,3 cm breed.

Kunstwerk 2 is een bewerkt houten basement met bovenop een branding met golven en een vuurtoren, deels met patroon, verdeelt over 5 rijen wat een heel mooi effect geeft. Op de achterzijde van het basement zit een zilveren plaatje met het meesterteken van Anneke de Rond en het zilvergehalte 925. Het kunstwerk is 22 cm hoog en 8,9 x 3,3 cm.

Beide kunstwerken zitten in de originele doos van de Koninklijke Begeer te Zeist.

Meer details

1 Item

Bestel snel, laatste item op voorraad!

  • Op werkdagen vòòr 15:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
  •  Verzendkosten België €4,94 boven de €100,- gratis.
  • Gratis inpakservice.
  •  30 dagen retourtermijn.

€ 525,00 incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Productgegevens

Herkomst Nederland
Staat zeer goed
Materiaal Zilver

Meer informatie

In 1995 startte de Koninklijke Begeer een exclusief project ‘Arts and Crafts’. Voor dit project werden diverse Nederlandse kunstenaars gevraagd om iets te ontwikkelen met zilver als basismateriaal. Gedurende enkele jaren ontstond een fraaie kunstcollectie. Koninklijke Begeer stelde gedurende diverse kunstbeurzen de artikelen ten toon. De grote stukken werden ook tentoongesteld tijdens een groot Arts and Crafts gala en vervolgens verkocht. Enkele kleinere stukken werden door de edelsmeden van de Koninklijke Begeer in een beperkte oplage vervaardigt om in het bedrijfsleven als exclusief relatiegeschenk te worden verkocht.

Meer lezen over het Arts and Crafts project van de Koninklijke Begeer? Lees Object "Provence", een uniek zilver kunstwerk

21 andere producten in dezelfde categorie: