Zinzi Horloge Retro, Roman, Lady & Traveller 

Er zijn 86 producten

De Retro, Roman, Lady & Traveller horloges van Zinzi zijn bestsellers!

Shop ze nu online bij zilver.nl en ontvang er tijdelijk een gratis zilveren Zinzi armbandje ter waarde van 29,95 bij!. Met het nieuwe Zinzi Retro en Roman horloge grijpt Zinzi terug naar de strakke, tijdloze ontwerpen uit het verleden. Geïnspireerd door de 'seventies' maar met de bekende Zinzi touch. De extra platte kast in ronde vorm, de roze secondewijzer en de speelse ronde dag-aanduiding maken het een must have.

Graveren van de Retro en Roman horloges.

Het is mogelijk om de Zinzi Retro en Roman Horloges aan de achterzijde van de horlogekast in het midden te graveren, zo wordt het horloge nog persoonlijker.

per pagina
Toont 1 - 6 van de 86 items
Toont 1 - 6 van de 86 items

Het verschil tussen het Retro en het Roman horloge zit in de diameter van de kast,

bij Retro is dit 3,8 cm en bij de Roman 3,4 cm. Met het Zinzi Lady horloge voegt Zinzi een kleiner, vrouwelijk en elegant horloge toe aan de horlogecollectie. En helemaal nieuw zijn de Traveller horloges van Zinzi, nu in 6 variaties verkrijgbaar.

De horlogebandjes van het Retro en Roman Zinzi horloge zijn makkelijk te verwisselen.

Door het handige schuifsysteem aan de achterzijde van de Zinzi Roman & Retro horloges is het heel eenvoudig om van bandje te wisselen, zo kun je je horloge aanpassen aan de kleur van die dag! Bestel je favorieten bandjes nu online bij zilver.nl en wissel zoveel als je wilt.

Nieuw bij Zinzi het Lady Watch 

De kleinste van de Zinzi horloges, het elegante, vrouwelijke Lady Watch!

Nieuw bij Zinzi het Traveller horloge

Het nieuwe Zinzi Traveller horloge valt op door de mooie 39 mm stalen kast en de classy wijzerplaat met dubbele tijdsaanduiding: op de grote wijzers zet je de Nederlandse tijd en op de kleine chronografen de tijd in Sydney of New York. Handig als je daar op vakantie bent.

Zinzi met korting!

Bij bestelling van 4 of meer artikelen van Zinzi in één bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatisch 10% extra korting met behoud van uw vaste klantenkorting.

Vanaf 40 euro gratis verzending!