Kraamcadeaus 

Er zijn 598 producten

Zilver kraamcadeau, een blijvende herinnering

De geboorte van een baby is een bijzonder moment, dit moet gevierd worden. Maanden is er door de aanstaande ouders, opa's en oma's en familie en vrienden naar uit gekeken. Bij een geboorte horen blijvende zilveren en verzilverde kraamcadeaus zoals een rammelaar, een kinderbestek, een spaarpot of een lieve muziekdoosje. Er is tegenwoordig zoveel keus in cadeaus voor de baby.

Kraamcadeau met naam

We kunnen het kraamcadeau direct voor u graveren met een naam en eventueel de geboortedatum of een lieve tekst wat het cadeau extra bijzonder maakt. Natuurlijk pakken wij alle baby cadeaus feestelijk voor u in, in het bestelproces komt u onze inpakservice tegen en kunt u zelf het papier en eventueel het felicitatiekaartje uitkiezen en aanvinken, natuurlijk maken wij er nog een mooie strik omheen, zo kunt u het cadeau direct geven. 

Bekijk ook onze collectie; Rammelaars, spaarpotten, kinderbekers, geboortelepels, kinderbestek, tandendoosjes en muziekdoosjes

per pagina
Toont 25 - 48 van de 598 items
Toont 25 - 48 van de 598 items

Kraampakket stel je zelf samen

Stel zelf een kraampakket samen en kies uit alle leuke geboortecadeaus. Er zijn speciale kraamcadeaus voor een meisje of voor een jongen maar er zijn ook heel veel lieve geboorte cadeaus die voor beide geschikt zijn. Er staan ook al een aantal kant en klare kraampakketten op onze webshop voor u klaar van; NijntjeCharmmy Kitty of Snoopy.

Kraamcadeau zelf samenstellen bij Zilver.nl

Zilveren en verzilverde cadeaus voor de baby

Kraamcadeaus van zilver of verzilverd, waar de jonge ouders helemaal blij van worden? Een cadeau waar de kleine later nog blij mee is? Bekijk de uitgebreide collectie van Zilver.nl. Kies het cadeau van uw voorkeur en wij zorgen dat u het helemaal af ontvangt; verzorgd, gegraveerd, feestelijk verpakt en eventueel met een felicitatiekaartje.

Het grootste wonder in het leven: de geboorte van een nieuw mensje daar hoort zilver (.nl) bij. Geef de jonge ouders een blijvend kraamcadeau en laat er de naam van de pasgeborene op graveren, een zeer geliefd, origineel geboortecadeauZilveren rammelaars, muziekdoosjesspaarpotten, zilveren, verzilverde en stalen kinderbestekjes, kapsetjes en veel meer cadeaus voor de baby, 1 jarige, peuter of kleuter hebben we bij elkaar gezet.

Kinderbestek met naam online bij Zilver.nl

Op een werkdag voor 15 uur besteld inclusief gravering versturen we nog dezelfde dag, natuurlijk feestelijk verpakt.

De geboortegeschenken zijn direct leverbaar en kunnen dezelfde werkdag nog door onze graveur van een gravering worden voorzien. Natuurlijk worden deze lieve verzilverde kindergeschenken feestelijk verpakt verzonden zodat u ze zo kunt geven. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op we helpen u graag ons telefoonnummer is 020-4033653 ook onze graveurs kunt u direct spreken, ze zijn 6 dagen in de week aanwezig, u kunt de gravering direct met ze bespreken. Natuurlijk kunt u ons ook e-mailen; info@zilver.nl.

Graveren kinderbestek door Zilver.nlGraveren muziekdoosje door Zilver.nlgraveren spaarpot door Zilver.nlgraveren kraamcadeau door Zilver.nl

Ben je op zoek naar een lief en origineel kraamcadeau, doopgeschenk of een leuk cadeau voor een 1ste verjaardag?

Kijk dan eens rond in de gezellige geboortecadeau winkel van zilver.nl. Groepen vol met mooie blijvende zilveren, verzilverde en stalen geschenken die  we veelal kunnen graveren voor een extra blijvend en persoonlijk tintje. Een cadeau voor een meisje, jongen of meerling kies en koop je zo gemakkelijk online. En vandaag voor 15 uur besteld wordt dezelfde werkdag nog gegraveerd en feestelijk verpakt verzonden.

Kraamcadeau koop je bij Zilver.nl

Een origineel kraamcadeau met naam ontdek je bij Zilver.nl

Maak de jonge ouders blij met een origineel geboortecadeau met naam, zo is het wonder gelijk vastgelegd! Deze persoonlijke cadeaus vallen altijd in de smaak en tonen de betrokkenheid bij deze blije gebeurtenis.

Over Zilver.nl

Bij Zilver.nl vindt u altijd een divers assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende geschenken, zoals rammelaars , bijtringen, drinkbekers , bestek, doopgeschenken, tandendoosjes, paplepels en meer. Ook vindt u bij ons altijd handige cadeautips, zodat u weer genoeg inspiratie heeft voor bijvoorbeeld een verjaardag, doop of andere mooie gebeurtenis.

Bij Zilver.nl kunt u vertrouwen op:

  1. Uitgebreid assortiment
  2. Altijd een veilige betaling
  3. Hoogstaande kwaliteit
  4. Direct graveerbaar
  5. Gratis inpakservice
  6. Alles is op voorraad

Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop of wilt u het ruilen? Dat kan altijd binnen 30 dagen. Uw tevredenheid staat bij ons centraal! Daarom geven we u ook graag een advies op maat over uw keuze.

Bij Zilver.nl vindt u ook veel zilver: antiek zilver, tafelzilver en verzilverde accessoires en zilveren gebruiksvoorwerpen. Misschien bent u op zoek naar een zilveren fotolijst, briefopener, karaf, broodmand of kandelaar? Ook dan kunt u bij ons terecht. We hebben namelijk een grote collectie aan zilveren gebruiksvoorwerpen. Bovendien leent ons assortiment zich ook goed voor diverse cadeaus. We pakken het ook graag feestelijk voor u in!

Bestel direct!

Wilt u uw cadeau bij Zilver.nl bestellen? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. Bovendien hanteren we een snelle levering, dus u heeft het binnen een korte tijd al in huis, voor 3 uur besteld de zelfde dag verstuurd inclusief gravering. Nog vragen over de producten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Bekijk ook;

onze grote collectie kinderbestek

onze mooie, blijvende collectie zilveren rammelaars