Woezel en Pip

Woezel en Pip 

Woezel en Pip kraamcadeaus

Woezel & Pip zijn ontstaan uit de grenzeloze liefde die schrijfster en actrice Guusje Nederhorst voor dieren en kinderen koesterde. Haar grootste droom was het crëeren van een wereld waarin alle kinderen geborgen en geliefd op mogen groeien. 

Enkele jaren voor haar overlijden begon ze met het schrijven van kinderverhalen over deze hondjes. Deze twee hondjes zijn onafscheidelijke en beleven allerlei speelse en soms ondeugende avonturen met Tante Perenboom, de Zingende Tulpjes, de Wijze Varen en het Zonnetje. De Tovertuin is de woonomgeving van de meest schattige hondjes Woezel en Pip!

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item

De verzilverde Woezel en Pip artikelen zijn direct graveerbaar en leverbaar bij Zilver.nl.

Bij ons kunt u niet alleen verzilverde Woezel en Pip artikelen kopen, maar het ook bijvoorbeeld laten graveren. De geschenken zijn bij ons direct graveerbaar, leverbaar en mooi verpakt. Het is niet alleen voor uzelf leuk om uw geschenken te laten graveren, maar het is ook een mooi en persoonlijk cadeau voor een ander. Wij helpen u hier graag bij en daarbij kunt u te allen tijde rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Altijd de beste kwaliteit en het mooiste resultaat.

Over Zilver.nl

Bij Zilver.nl vindt u altijd een divers assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende geschenken, zoals rammelaars , bijtringen, drinkbekers , bestek, doopgeschenken en meer. Ook vindt u bij ons altijd handige cadeautips, zodat u weer genoeg inspiratie heeft voor bijvoorbeeld een verjaardag, doop of andere mooie gebeurtenis. Bij Zilver.nl kunt u vertrouwen op:

  • Uitgebreid assortiment;
  • Altijd een veilige betaling;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Direct graveerbaar;
  • Gratis inpakservice;
  • Alles is op voorraad.

Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop of wilt u het ruilen? Dat kan altijd binnen 30 dagen. Uw tevredenheid staat bij ons centraal! Daarom geven we u ook graag een advies op maat over uw keuze.

Bestel direct!

Wilt u uw cadeau bij Zilver.nl bestellen? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. Bovendien hanteren we een snelle levering, dus u heeft het binnen een korte tijd al in huis, voor 3 uur besteld de zelfde dag verstuurd inclusief gravering. Nog vragen over de producten? Neem dan gerust even contact met ons op!