Kinderbestek

Kinderbestek 

Kinderbestek 

Kinderbestek is een geliefd kraamcadeau, een welkome afwisseling tussen alle rompertjes! Een kinderbestekje is voor elk kind speciaal en niet alleen omdat kinderen ermee zelf leren eten. Als kinderen groter zijn, vormt het kinderbestek een fijn aandenken aan de kindertijd. Het is dan ook een cadeau voor het leven. Er zijn heel veel 'kinderen' die op een gegeven moment het huis uitgaan en het oude besteksetje van vroeger meenemen als aandenken. Vooral als het om bijzonder bestek gaat, zoals wij hier aanbieden op Zilver.nl. Het bestek voor kinderen is een prachtig geboortecadeau, maar is natuurlijk ook bij uitstek geschikt voor de eerste verjaardag. Het is een heel persoonlijk geboortegeschenk of verjaardagscadeau. Of misschien bent u voor uw eigen kind op zoek naar prachtig setje met een kindervorkje, kindermesje en kinderlepeltje. Wij hebben een zeer divers aanbod met kindercouverts, zodat er naar ieders voorkeur en budget een keuze is. 
per pagina
Toont 145 - 157 van de 157 items
  Toont 145 - 157 van de 157 items

  Kinderbestek met naam graveren kan direct

  Natuurlijk kunnen we het kindercouvertje van een gravering voorzien, zo wordt het een nog persoonlijker cadeau. Standaard graveren we de kinderbestekje aan de achterzijde. Voor 15 uur op een werkdag besteld wordt dezelfde dag nog gegraveerd en feestelijk verpakt verzonden, u ontvangt een compleet cadeau. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet! Stel uw vragen via de live chat of bel ons telefoonnummer 020-4033653 of mail naar info@zilver.nl. Onze graveurs zijn 5 dagen in de week aanwezig en kunnen de gravering direct met u doornemen.

  Kinderbestek graveren met naam en datum Zilver.nlZilver kinderbestek graveren door Zilver.nlVerzilverd kinderbestek met naam en datum Zilver.nl

  Kinderbestek graveren 

  Kinderbestek graveren maakt het kraamcadeau of verjaardagscadeau extra persoonlijk. Het is toch geweldig leuk om een kinderlepel of kindervork met daarin de naam van het kind te geven. Dan is het pas echt persoonlijk en is het zelfs geweldig leuk als het kindje later de eigen naam ook nog kan lezen. Het maakt het bestek nog meer eigen dan het van zichzelf al is. Geeft u het kinderbestek als geboortecadeau? Dan is het ook nog mogelijk om naast de naam of in plaats daarvan de geboortedatum te laten graveren. Zo zijn er voor het graveren van babybestek en peuterbestek nog veel meer mogelijkheden beschikbaar. Bijvoorbeeld met het laten graveren van een familiewapen in de lepel of het vorkje. Of door voor een origineel figuurtje te kiezen. 

  Hoe wordt het kinderbestekje gegraveerd?

  Het personaliseren van de bestekjes geeft het kraamcadeau een exclusief karakter. Bij elk type kinderbestek dat geschikt is voor graveren staat deze optie erbij vermeld. De gravure komt nauwkeurig volgens uw wensen in het babybestek of peuterbestek. Standaard graveren we het kinderbestekje op de achtzijde van de steel. Kindercouverts worden in Nederland al ruim 200 jaar op deze manier gegraveerd met de naam en/of geboortedatum van de pasgeborene, een prachtige traditie.

  Gravering achterzijde kinderbestek door Zilver.nlZilver kinderbestek graveren met naam door Zilver.nlkinderbestek graveervoorbeeld gegraveerd door Zilver.nl

  Heeft u speciale graveerwensen dan kunt u die ook altijd aangeven in het opmerkingenvak onder het graveervak. Als de graveur nog vragen heeft neemt hij/zij contact met u op.

  Er zijn diverse lettertypes om een keuze uit te maken. Ook hebben wij uiteenlopende afbeeldingen als voorbeelden beschikbaar. Op deze manier krijgt u een prima indruk van wat u mag verwachten. Wij hebben bij Zilver.nl professionele graveurs en het is uiteraard mogelijk om uw wensen voor te leggen. U kunt ze bereiken via de live chat, telefonisch via 020-4033653 of via de e-mail: info@zilver.nl, ze overleggen graag met u.

  Bekijk onze graveervoorbeelden

  Het graveren van het mesje is een optie

  Bij de zilveren en diverse verzilverde kinderbestekjes zit een mesje met een bol handvat wat eigenlijk niet geschikt is om te graveren. Vaak loopt over het midden van het mesheft een lijn van het model of wordt de ruimte beperkt door zijranden van het model. We kunnen het mesje op verzoek wel voor u graveren maar dan graag na overleg. Het is ook mogelijk op het stalen lemmet te graveren maar door de hardheid van het staal wordt dit erg oppervlakkig.

  Bij de stalen en sommige verzilverde kinderbestekjes is het graveren van het mesje ook een optie dus niet standaard! Bij deze mesjes zit de afbeelding vaak aan twee zijden waardoor we de gravering niet op gelijke hoogte kunnen graveren. Wilt u het mesje wel laten graveren dan kunt u dat opgeven in het opmerkingenvak onder het graveervak.

  Nieuwe, verse graveringen worden na verloop van tijd steeds beter zichtbaar omdat de ondergrond/diepte donkerder wordt. 

  Speciaal kindercouvert van staal, zilver of verzilverd 

  Het speciale bestek voor kinderen is gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om met uw voorkeur voor een materiaal rekening te houden. De kinderbesteksets zijn gemaakt van staal, zilver of zijn verzilverd. Alle kinderlepels, kindervorken en kindermessen zijn uiteraard gemaakt voor de kleinste kinderhandjes. Vanaf het moment dat kinderen zelf gaan leren eten, biedt het kindercouvert uitkomst. Dat zal natuurlijk eerst nog prikken met het vorkje zijn in een stukje brood. Of een dessert eten met een lepeltje. Het kindermesje komt dan vanzelf aan de beurt. 

  Baby’s vinden het geweldig om met de handjes te eten, maar op een gegeven moment wordt het interessant om zelf met bestek te eten. Bij het ene kindje is dat al rond het eerste levensjaar en bij een ander kindje is het met vijftien of zestien maanden. Als het gaat om de fijne motoriek en goed gebruik van bestek komt de leeftijd van 2 jaar en ouder eerder in de buurt. Wij hebben voor de kleinste kinderhandjes al kindercouverts beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Het peuterbestek van staal, zilver of verzilverd, is zo ontworpen dat het perfect is voor de peuterhandjes. Er is ook rekening gehouden met gemak voor de ouders. Daarom zijn alle kinderbestekjes schoon te wassen in de vaatwasmachine. 

  Feestje om zelf met bestek te eten 

  Het is voor kinderen een feestje om met het eigen kinderbestek te eten. De ouders denken daar misschien nog wel eens anders over, maar het gaat al snel heel goed. Het is natuurlijk altijd even wennen voor het kind om zelf te leren eten. Hoe snel een kindje dat zelf wil en ook kan, is uiteraard per kind verschillend. Het eerste eigen kinderbestek is in elk geval weer een stapje vooruit in het kinderleven. 

  Origineel babybestek en peuterbestek van topzilversmeden 

  Het aanbod met bestekjes voor baby’s en peuters in ons aanbod is onder meer afkomstig van topzilversmeden. Daarbij valt te denken aan zilversmeden als De Koninklijke Van Kempen & Begeer. Hier is het ambachtelijke vakmanschap aanwezig en zijn de kindercouverts ontwerpen met moderne productietechnieken. Zo hebben wij ook kinderbestekjes van de topzilversmeden van Carrs uit Engeland. Het assortiment is zeer gevarieerd met onder meer een diversiteit aan klassieke modellen.

  Het babybestek en peuterbestek met een klassiek ontwerp zijn nog altijd bijzonder populair. Bijvoorbeeld kindercouverts in het model Haags lofje en van Hollands Glad. Ook de uitvoeringen in de vorm van puntfilet, parelrand en dubbelrondfilet zijn veel gevraagd. Zilveren kinderbestekjes worden al eeuwen cadeau gegeven omdat zilver heel hygiënisch is en het kindje een goede toekomst wens, zoals het spreekwoord zegt: 'met een zilveren lepel in de mond geboren worden".

  Kinderbestek met variatie in samenstelling

  Wij bieden u op Zilver.nl graag een ruime keuze uit allerlei leuke en originele kinderbesteksetjes. Het is daarnaast mogelijk om een enkel vorkje of los lepeltje te bestellen. Bijvoorbeeld een Hollands Glad zilveren kinderlepel in een luxe geschenkdoosje. Of een rondfilet zilveren kinderlepel. Of een Haags lofje kindervorkje.

  Het babybestek en peuterbestek dat in setjes beschikbaar is, varieert qua samenstelling. Zo zijn er in het assortiment prachtige setjes die uit de combinatie van een kinderlepel en kindervork bestaan. Dat is een tweedelige set, maar er zijn ook opties beschikbaar in de vorm van een driedelig kindercouvert. Daarnaast zijn er nog leuke vierdelige, vijfdelige en zesdelige samenstellingen van vorkjes, lepels, mesjes en servies. 

  grote collectie kinderbestek bij Zilver.nl Broek in Waterland

  Kindercouvert voor elk budget 

  Er zijn kindercouverts voor baby’s en peuters beschikbaar in uiteenlopende prijsklassen. Daarom heeft Zilver.nl voor elk budget een prachtige kinderbesteksetje beschikbaar. In de lagere prijsklasse is het kinderbestek van Nijntje inclusief servies enorm populair. Nijntje is een icoon dat een tijdloos karakter heeft. Het voordeel van deze leuke uitvoering is dat er niet alleen een lepel, mes en vork bijzitten, maar ook een bordje, beker en kommetje. Zo hebben wij ook onder meer uitvoeringen van Beertje Paddington en van Disney Prinses in het assortiment. De samenstelling varieert en is afhankelijk van het model en van de uitvoering. 

  Disney Frozen is een ander thema waar wij een compleet kinderbestek met servies van in het assortiment hebben. Overigens is het bijvoorbeeld ook mogelijk om kinderbestek van Nijntje zonder servies aan te schaffen. Of om de keuze te maken voor een zesdelig Keltum kinderbestek dieren Dit is ook een leuk setje om op een peuterverjaardag cadeau te geven. Zo is er voor elke baby en peuter een geweldig leuk setje met bestek beschikbaar in het assortiment van Zilver.nl. 

  kinderbesteksets graveren bij Zilver.nl

  Gratis inpakservice met felicitatiekaartje 

  Wij bieden u graag de gelegenheid om bij het kopen van kinderbestek van onze gratis inpakservice gebruik te maken. Het maakt daarbij niet uit of u alleen een zilveren kinderlepel koopt, een Nijntje bestekset of een driedelige set van een van de topzilversmeden. De gratis inpakservice is altijd en voor iedereen beschikbaar. Daarbij bieden wij graag ook de mogelijkheid om er een felicitatiekaartje bij te doen. Wij kunnen het kaartje leeg laten om u in de gelegenheid te stellen er een persoonlijk berichtje op te schrijven. Of wij schrijven in opdracht van u met de hand er een persoonlijke boodschap op. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u het cadeautje rechtstreeks bij de ouders van de baby of peuter wilt laten bezorgen. 

  Wij maken het kraamcadeau helemaal af zodat u het alleen nog hoeft te geven!

  Natuurlijk laten wij u ook graag de keuze als het gaat om het inpakpapier. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om zelf het inpakpapier te kiezen. Voor alle bestellingen geldt dat wij een snelle levering garanderen. Dat is zelfs de volgende dag al mogelijk als u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt. Zelfs als u het kinderbestek laat graveren garanderen wij deze snelle levering. Wij zorgen ervoor dat de bestellingen die voor 15.00 uur gedaan worden op dezelfde werkdag nog worden verzonden. Het door u bestelde kindercouvert is altijd via Track and Trace te volgen. De code hiervoor krijgt u op de dag van verzending laat op de avond per e-mail. 

  Klantenbeoordeling tevreden klant kinderbestek Zilver.nl

  Klantenkorting voor onze vaste klanten 

  Misschien komt u wel vaker langs op de website van Zilver.nl. Of bent u van plan dat vaker te doen nu u hier kinderbestek van staal, zilver of in een verzilverde uitvoering koopt. Mocht u nog eens terugkomen of al vaker hier geweest zijn dan willen wij u graag extra voordeel bieden. Onze vaste klanten mogen bij Zilver.nl namelijk rekenen op een vaste klantenkorting. De tweede bestelling gaat deze korting voor onze vaste klanten al in. Bestelt u vandaag kinderbestek en een volgende keer wat anders? Als u de tweede keer terugkomt, passen wij graag de vaste klantenkorting van 2% alvast toe. Het is bovendien handig om te weten dat de klantenkorting bij terugkerend bezoek nog hoger oploopt. Bijvoorbeeld al naar 4% als het om de vijfde bestelling gaat en 6% bij de tiende bestelling. Zelfs als een product in de aanbieding is, geldt de korting waar u recht op heeft. Wij waarderen onze klanten namelijk en uiten dat door deze extra beloning toe te kennen.