Lapponia broches

Lapponia broches 

Lapponia broches, kunstwerkjes van zilver

Helaas is de collectie zilveren broches van Lapponia niet meer zo groot als voorheen. De broches van Lapponia zijn kunstwerkjes op zich en worden nog met de hand gemaakt in Helsinki. De broches zijn ontworpen door topdesigners die hun inspiratie veelal halen uit de grillige natuur. Deze inspiratie is terug te zien in de vaak grillige gematteerde vormen.

Toont 1 - 3 van de 3 items
  Toont 1 - 3 van de 3 items

  Lapponia sieraden, handwerk uit Helsinki

  In de moderne werkplaats van Lapponia in Helsinki worden alle sieraden en horloges nog met de hand gemaakt.Top zilversmeden combineren er oud vakmanschap met moderne technieken. Voor een Lapponia sieraad wordt verzonden naar een dealer hebben er minstens 16 vakmensen aan gewerkt. Dit maakt de sieraden van Lapponia kostbaar maar zorgt er ook voor dat het sieraad jaren lang, zelfs generaties lang gedragen kan worden.

  De inspiratie voor de Lapponia sieraden komt veelal uit de Finse natuur

  Lapponia is dan ook zuinig met zijn omgeving en gaat met respect om met de natuur. Lapponia gebruikt allen gerecycled goud en ruim 70% van het gebruikte zilver is hergebruikt zilver. De overige 30% van het zilver komt uit de Noordse mijnen. het afvalwater in de fabriek van Lapponia wordt verzameld en behandeld om de impact op het milieu te minimaliseren.

  Bekijk ook;

  Onze collectie Lapponia ringen

  Onze collectie Lapponia armbanden

  Onze collectie Lapponia ringen