Gouden armbanden

Gouden armbanden 

Gouden armbanden 

Grote collectie gouden armbanden voor dames. Deze armbanden zijn sieraden voor het leven en dus een geweldig cadeau om te geven. Bijvoorbeeld aan uw partner om de liefde op een speciale manier te laten blijken. Of voor de verjaardag van uw dochter om een blijvende herinnering te schenken. Een armband van goud is natuurlijk ook een prima cadeau om uzelf mee te verwennen. Het bijzondere van gouden armbanden is het exclusieve karakter. Goud is stijlvol en past bovendien bij iedere outfit. Bijvoorbeeld bij casual kleding, maar ook bij een klassieke stijl of bij chique mode. Gouden armbanden zijn op speciale gelegenheden te dragen, maar daar hoeft het niet beperkt tot de blijven. Deze sieraden lenen zich eveneens perfect om dagelijks om de pols te doen. 
per pagina
Toont 1 - 24 van de 124 items
  Toont 1 - 24 van de 124 items

  Gouden armbanden, ruime keuze voor iedere smaak 

  De voorkeur voor de stijl en het design van een armband van goud is uiteraard heel persoonlijk. Ons assortiment is dusdanig samengesteld dat er sprake is van een grote variatie met een ruime keuze voor iedere smaak. Zoekt u bijvoorbeeld een gouden slavenarmband die een tijdloos karakter heeft en altijd een eigentijdse uitstraling met zich meebrengt? Of bent u specifiek op zoek naar een gouden naamplaatarmband? Het sieraad krijgt dan een uniek en persoonlijk detail met een naam erin gegraveerd. Bijvoorbeeld in blokletters of in schrijfletters. Naast de naam is het eveneens mogelijk om een datum erin te laten graveren.

  Zo zijn er ook mogelijkheden om de keuze te laten vallen op een gouden schakelarmband. Of op een rosé gouden armband. De gouden bedelarmband is overigens ook weer terug van weggeweest. Dit sieraad is de laatste jaren weer enorm in populariteit gestegen. Het leuke van een gouden bedelarmband is dat er steeds weer een gelegenheid is om een nieuw gouden bedeltje eraan toe te voegen. 

  Een gouden armband koop je online bij Zilver.nl

  Gouden armband cadeau geven in feestelijke verpakking 

  Wilt u een gouden armband cadeau geven? Onze collectie met gouden armbandjes biedt u de ruimte om met persoonlijke voorkeuren rekening te houden. Het leuke van het online bestellen van bijvoorbeeld een gouden slavenarmband is dat deze door ons feestelijk wordt verpakt. Deze service bieden wij u gratis aan. Het inpakken gebeurt met de hand en op deze wijze is er sprake van exclusieve aandacht voor het feestelijk verpakken. Dat maakt het extra speciaal. 

  Online bestellen bij een betrouwbare juwelier 

  Het is belangrijk dat u weet dat wij als juwelier betrouwbaar zijn, zodat u met een gerust hart online een bestelling voor één van de armbanden van goud kunt doorvoeren. Wij beschikken niet alleen over een webwinkel, maar tevens over een fysieke winkel in Broek en Waterland. Wilt u liever langskomen in onze winkel? Wij ontvangen u graag in onze sfeervol ingerichte winkel in Broek en Waterland van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. 

  onze collectie zilveren armbanden