Gouden creolen

Gouden creolen 

Gouden creolen - oorringen - hoops

Gouden creolen zijn stijlvolle oorbellen die ook wel bekend staan als gouden oorringen. De vorm is rond, maar het design, dikte en uitvoering ervan varieert. Het unieke van deze oorsieraden is dat ze op elke leeftijd geschikt zijn om te dragen. Bovendien is de variatie zo groot dat er bij iedere kledingstijl en outfit passende gouden oorringen beschikbaar zijn. Binnen deze uitgebreide categorie is er een onderscheid te maken in het soort goud of in oorringen die van extra details zijn voorzien. Het assortiment van Zilver.nl sluit wat dat betreft ook aan op uw persoonlijke voorkeur. 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 144 items
  Toont 1 - 24 van de 144 items

  Uitgebreid assortiment 

  In het uitgebreide assortiment is er sprake van een grote verscheidenheid in uitvoeringen van gouden oorringen. Zo zijn er bijvoorbeeld witgouden oorringen beschikbaar net als kleine creolen of is het mogelijk om grote gouden creolen te aan te schaffen. Wilt u wat speciaals? Dan is het wellicht een optie om voor creolen met briljant te kiezen. Of de voorkeur te laten vallen op gouden creolen breed. Of wat te denken van gouden creolen met steentjes of gouden creolen met hanger. Er is echt voor elke smaak een passend paar te vinden. Briljanten oorringen zijn net als witgouden creolen in uiteenlopende diktes en groottes verkrijgbaar. Misschien geeft u wel de voorkeur aan een hele verfijnde en elegante exemplaren. Of kiest u liever voor wat meer uitbundigheid en valt de keuze op grote gouden creolen in plaats van op kleine gouden creolen. Gouden creolen 14 karaats zijn zeer populair om te dragen en als uw keuze daarop valt, houdt u uiteraard rekening met uw voorkeur voor een speciaal design. 

  Veelzijdigheid van creolen van goud 

  Creolen die van goud zijn gemaakt, hebben een veelzijdig karakter. De uitstraling is ongeacht het design en of het nu om grote of om kleine oorringen gaat altijd stijlvol. De toevoeging van bijvoorbeeld briljantjes maken de sieraden extra exclusief om te dragen. De oorringen passen bij casual mode, maar zijn eveneens ideaal om te dragen tijdens een feestelijke gelegenheid. Of naar het werk. Sieraden maken elke outfit compleet en creolen geven een extra dimensie aan een stijlvolle look. Goud als materiaal voor sieraden staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Bovendien past goud bij alle soorten kleding en bij alle modekleuren. Het zijn sieraden die als exclusief cadeau zeker de nodige waardering krijgen, maar de oorringen zijn uiteraard ook door uzelf aan te schaffen. Dat biedt weer het voordeel dat u van uw eigen voorkeur uit kunt gaan bij het maken van een keuze. De veelzijdigheid van creolen van goud is ook terug te zien in de diversiteit van ons aanbod. 

  Sluiting van de oorringen 

  De sluiting van de creolen varieert per setje. Het is bijvoorbeeld mogelijk om prachtige oorringen van Zinzi te bestellen die over een praktische bovensluiting beschikken. Er zijn verschillende soorten sluitingen te onderscheiden. Zo is er eveneens sprake van gouden klapcreolen die over een zogenoemde klapsluiting beschikken. Stekercreolen zijn oorringen die weer voorzien zijn van een stekersluiting. Voor alle creolen van goud in ons aanbod geldt dat deze zijn uitgevoerd met een veilige sluiting. Dat betekent dat u niet steeds hoeft te controleren of de oorringen nog wel in de oren zitten of dat de sluiting open of dicht is. Als de sluiting eenmaal dicht zit, dan zit de sluiting ook dicht. 

  Creolen van goud, gouden oorringen en hoops koop je veiling online bij Zilver.nl

  Online oorringen van goud kopen 

  Het is tegenwoordig heel gewoon om online oorringen van goud te kopen. Het is uiteraard wel belangrijk dat u weet dat u bij een betrouwbare juwelier uw aankopen doet. Zilver.nl is een betrouwbare juwelier waar online bestellen veilig is. Bij het online kopen is er vertrouwen nodig omdat gouden sieraden uiteraard een bepaalde waarde hebben. Het maakt dan niet uit of u gouden creolen met briljant koopt of kleine creolen als u maar verzekerd bent van dat u krijgt wat u bestelt. Zilver.nl is als online antiquair juwelier onderdeel van Old Memories BV. Naast dat wij u de gelegenheid bieden om online en keuze te maken uit het assortiment met creolen van goud bieden wij de optie om naar onze juwelierszaak te komen. Dat wij online en fysiek bereikbaar zijn, geeft al extra vertrouwen. Bovendien bestaat onze zaak al decennia lang en hebben wij vele terugkerende trouwe klanten.

  In feestelijke verpakking thuis bezorgd 

  Indien u de keuze heeft gemaakt voor een set prachtige oorringen van goud krijgt u deze in een feestelijke verpakking thuis bezorgd. Overigens geldt voor een groot aantal van de sieraden al dat deze zich in een exclusieve geschenkverpakking bevinden. Dat neemt echter niet weg dat het alsnog als een feestelijk cadeautje verpakt wordt. Onze medewerkers maken van elke bestelling namelijk een feestje van elk pakketje. De inpakservice is overigens geheel gratis met keuze uit inpakpapier. Zijn de oorringen als cadeautje bedoeld? Dan is het ook leuk om er een felicitatiekaartje bij te doen. Om het cadeaupapier komt dan een fraaie stik waar het kaartje aan te bevestigen is. De tekst komt handgeschreven op het kaartje te staan en dat is een exclusieve service die u online haast nergens anders treft. Zilver.nl wil het op deze manier extra persoonlijk maken en doet daar graag wat moeite voor. Heeft u online nog geen keuze gemaakt en wilt u liever de complete collectie met creolen in het echt bekijken? Wij ontvangen u graag in onze winkel in Broek in Waterland. De winkel is van donderdag tot en met zaterdag te bezoeken. Buiten de openingstijden om is het mogelijk om op afspraak naar onze juwelierszaak aan de Burgemeester Peereboomweg 1 te komen. 

  Profiteer van onze vaste klantenkorting 

  Wij doen graag aan klantenbinding en zien u ook na de aanschaf van witgouden oorringen, briljanten oorringen of gouden creolen met steentjes graag terugkeren naar onze webwinkel. Alle klanten krijgen onze waardering, maar voor trouwe klanten willen wij deze waardering ook graag uitspreken in de vorm van een beloning. U bent bij ons al een trouwe klant vanaf de tweede bestelling en krijgt daarvoor al een leuke beloning in de vorm van een vaste klantenkorting van 2%. Deze korting loopt bij iedere bestelling verder op tot maar liefst 6% bij het doen van de tiende bestelling. De korting is niet alleen van toepassing op de collectie met gouden creolen, maar ook op alle andere sieraden en zelfs bovenop de speciale aanbiedingen. Wilt u profiteren van de vaste klantenkorting vergeet dan niet om in te loggen via het vaste klanten account.

  Bekijk ook onze collectie;

  Gouden oorbellen

  Zilveren oorbellen