Gouden saffier sieraden

Gouden saffier sieraden 

Sieraden bezet met saffieren

Le grand bleu! Net als robijn is saffier een variëteit van het mineraal korund. De steen bestaat uit gekristalliseerd aluminiumoxide en heeft dezelfde superieure eigenschappen als robijn. Korund is buitengewoon hard en heeft een zeer hoge glans. Zuiver korund is kleurloos en komt in de natuur zelden voor. Kleine hoeveelheden ijzer en titaan, die zeer lang geleden tijdens de vorming van korund, aluminium hebben vervangen in het kristalrooster, geven korund een blauwe kleur.

Saffierjuwelen

Sieraden bezet met saffieren staan al sinds mensenheugenis in hoog aanzien, het blauw staat voor koninklijk, de waarheid en oprechtheid. De combinatie saffier met diamant is al eeuwen een zeer geliefde combinatie.

Bekijk ook onze collectie: Gouden robijn sieraden, Gouden citrien sieradenGouden smaragd sieraden

per pagina
Toont 1 - 24 van de 53 items
  Toont 1 - 24 van de 53 items

  Lees in het Blog van Zilver.nl meer over saffieren: Koningsblauwe saffier

  Ontdek de tijdloze schoonheid van gouden sieraden met saffier en briljanten

  Ontdek de weelde van tijdloze elegantie met onze collectie gouden sieraden met saffier, een juweel dat schittert als geen ander. De combinatie van deze kostbare edelsteen met fonkelende briljanten creëert een betoverende harmonie die de zintuigen prikkelt en harten sneller doet slaan.

  Stel je voor: een glinsterende saffier, diepblauw als de oceaan, omhuld door een omarming van sprankelende briljanten. Elk juweel is met vakmanschap en precisie vervaardigd, waarbij alleen de meest verfijnde materialen worden gebruikt. Onze gouden sieraden met saffier en briljanten zijn een ode aan luxe en verfijning, een tijdloze toevoeging aan elke sieradencollectie.

  Ontdek de perfecte combinatie: gouden sieraden met saffier en briljanten

  Of je nu op zoek bent naar een adembenemende verlovingsring, een schitterende hanger of een elegant paar oorbellen, onze collectie biedt een breed scala aan ontwerpen die voldoen aan elke smaak en stijl. Van klassiek tot modern, onze gouden sieraden met saffier en briljanten zijn ontworpen om te schitteren en te betoveren.

  Daarnaast gaat het dragen van een saffier verder dan alleen schoonheid. Deze edelsteen staat bekend om zijn symboliek van wijsheid, loyaliteit en innerlijke vrede. Het is een talisman die kracht en positieve energie uitstraalt, waardoor je jezelf altijd omringd voelt met een aura van positiviteit.

  Bij het kiezen van een gouden sieraad met saffier en briljanten kies je voor tijdloze klasse en luxe. Het is een investering die van generatie op generatie kan worden doorgegeven, een erfstuk dat de tand des tijds zal doorstaan.

  Ontdek vandaag nog onze adembenemende collectie gouden sieraden met saffier en briljanten en laat je betoveren door de schoonheid en pracht die ze te bieden hebben. Elk juweel is een meesterwerk op zich, gemaakt om te schitteren en de harten van mensen te veroveren. Verwen jezelf of verras een geliefde met een geschenk dat een leven lang meegaat.