Gouden kettingen

Gouden kettingen 

De mooiste gouden kettingen

Bij Zilver.nl vind u fijne gouden kettinkjes met een symbool zoals een hart, cirkels of infinity maar ook gouden schakelkettingen. Er zijn ook gouden basiscolliers om uw hanger aan te dragen maar ook luxe gouden colliers met diamanten en edelstenen kortom voor elk was wils.

Gouden, witgouden en roségouden colliers in diverse lengten en schakels. Trendy fijne kettinkjes waarvan je er meerdere onder elk kunt dragen maar ook klassieke parelcolliers vind u allemaal in de diverse collectie van juwelier Zilver.nl.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 199 items
  Toont 1 - 24 van de 199 items

  Koop uw gouden ketting veilig online bij Zilver.nl

  U kunt uw gouden ketting of collier veilig online bestellen bij Zilver.nl. Zilver.nl is al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres. Uw bestelling wordt verzekerd verzonden met een track & trace code en handtekening voor ontvangst. Zilver.nl is al vele jaren lid van de Thuiswinkel organisatie. We gaan uw bestelling feestelijk verpakt versturen, u kunt in uw winkelwagen zelf het inpakpapier en eventueel een felicitatiekaartje uitkiezen.

  Wilt u het juweel eerst bekijken, kom dan gezellig naar onze winkel in Broek in Waterland.

  Gouden ketting 

  Een gouden ketting is een waardevol sieraad en straalt stijl en klasse uit. Ten aanzien van het design en uitvoering van gouden kettingen zijn er vele opties beschikbaar bij Zilver.nl. Er zijn bijvoorbeeld gouden kettinkjes met een symbool zoals een hart, infinity of een cirkel beschikbaar.
  U kunt echter ook de keuze maken voor een gouden collier met een klassieke look of het oog laten vallen op een schakelketting. Een diamanten collier is weer heel bijzonder en ideaal om cadeau te geven. Een gouden ketting maakt de outfit af en het sieraad benadrukt daarbij de eigen persoonlijkheid. Het veelzijdige assortiment dat wij u bieden, zorgt ervoor dat u altijd kunt slagen in de aankoop van een gouden sieraad.

  Drie soorten goud: witgoud rosé goud en natuurlijk geelgoud

  De collectie is zo samengesteld dat de gouden kettingen van verschillende soorten goud gemaakt zijn. Elke goudsoort heeft weer unieke kenmerken en dan gaat het vooral om de kleurstelling. Een dunne ketting in witgoud heeft bijvoorbeeld een elegante uitstraling en een lange ketting in natuurlijk geelgoud die wat dikker is, heeft een stoer karakter. Een gouden ketting voor dames die in roségoud is uitgevoerd, is weer subtiel van kleur. Naast de verschillende soorten goud zijn er ook opties om voor een extra bijzonder ontwerp te kiezen. Bijvoorbeeld voor een gouden collier bezet met edelstenen. Het type edelsteen varieert en daarmee ook de kleur. U kunt wat dat betreft aansluiting zoeken bij uw favoriete kleur of van de persoon waarvoor het sieraad bestemd is.

  Gouden kettingen bij Zilver.nl juwelier

  Gouden ketting als geschenk

  Een gouden sieraad in de vorm van een ketting is een bijzonder geschenk. Het is een sieraad dat u cadeau kunt geven voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld als cadeau voor de verjaardag van uw partner. Of als uw kind de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, wat toch altijd een mijlpaal is in het leven van jongeren. Een gouden kettinkje is dan een ideale keuze en vormt voor altijd een herinnering aan een speciale verjaardag. Uiteraard is het ook een prima geschenk als uiting van liefde en hoeft er niet eens een speciale gelegenheid te zijn om een ketting van goud cadeau te geven aan uw partner. De gouden kettinkjes met een symbool zoals een hart infinity of cirkel is daarvoor een uitstekende keuze. 

  Gouden colliers, kettingen en chokers bij Zilver.nl juwelier

  Gouden ketting online veilig kopen

  Het online kopen van gouden sieraden kunt u bij Zilver.nl veilig doen. Zilver.nl is al 27 jaar een betrouwbaar adres met een winkel in Broek in Waterland. U heeft dan ook de keuze om online een bestelling te plaatsen of om de winkel van Old Memories te bezoeken aan de Burgemeester Peereboomweg 1 in Broek in Waterland. U kunt ook altijd bellen voor advies om een keuze te maken uit het aanbod gouden kettingen. Wij zijn te bereiken op 020 – 4033653.

  De veiligheid van het online kopen van de sieraden wordt gegarandeerd. Er is namelijk altijd sprake van een verzekerde verzending. Bovendien is er sprake van gratis verzending, zodat er geen extra kosten voor verzending in rekening worden gebracht. Mocht de bestelling na ontvangst toch niet helemaal blijken te zijn wat u wenst dan kunt u het sieraad gratis retourneren. Alle bestellingen worden feestelijk verpakt. Het is dus al een cadeautje om het pakketje in ontvangst te nemen.

  Bekijk ook onze collectie gouden hangers

  Bekijk ook onze collectie gouden ringen