Gouden ringen

Gouden ringen 

Gouden ringen zijn vaak een perfecte keuze om een relatie mee te bezegelen.

Dat kan met een gouden relatiering of bij de aankondiging van een verloving met een gouden verlovingsring. Daarna volgt dan uiteraard de kroon op de relatie tijdens de bruiloft met het schuiven van een gouden trouwring om elkaars ringvinger. Het is echter niet zo dat een ring van goud alleen maar bedoeld is om een relatie op een unieke wijze te bevestigen. Dit sieraad leent zich namelijk perfect voor iedereen die er mooi uit wil zien. Een bijzondere gouden ring is voor iedereen als een finishing touch om helemaal op en top voor de dag te komen. 

Voor uzelf of als bijzonder cadeau 

Een gouden ring koopt u voor uzelf of voor iemand anders als er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid voor is. Denk maar aan de achttiende verjaardag van een kind dat een bijzonder feestelijke dag is. Of aan de geboorte van uw kind waar u met een mooie ring van goud uw partner een blijvende herinnering aan wilt geven. Er zijn allerlei speciale momenten te bedenken die bij uitstek geschikt zijn om een uniek en exclusief geschenk te geven. Overigens is elk moment een goed moment om uzelf te verrassen met de aanschaf van bijvoorbeeld een gouden ring met een edelsteen. Of als u een man bent een gouden zegelring of andere fraaie gouden ring voor heren. Er zijn zowel voor heren als dames schitterende ringen beschikbaar. Een gouden ring voor dames die erg populair is om als speciaal cadeau te geven, is een gouden ring met een diamant. Of een bijzondere roségouden ring of witgouden ring. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste gouden ringen!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 279 items
Toont 1 - 24 van de 279 items

Groot assortiment gouden ringen.

In deze categorie vindt u de mooiste geelgouden ringen uit verschillende prijsklassen. Of u nu de voorkeur geeft aan een subtiel klein ringetje of juist een opvallende ring bezet met diamanten, briljanten, edelstenen of een mooie parel, we hebben ongetwijfeld wat u zoekt. Verlovingsringen, ringen met een antieke of vintage stijl of juist trendy ringen van merken als Superoro en Elements, er is voor iedere dame wel wat moois te vinden. Maar ook voor heren hebben we erg mooie gouden ringen. Neem op uw gemak een kijkje en laat u overtuigen door het schitterende assortiment! Bij een aantal gouden ringen is het mogelijk deze aan de binnenzijde te graveren. Onze juwelier doet dit graag voor u! Houdt u er wel rekening mee dat gegraveerde ringen niet geruild of geretourneerd kunnen worden. Bent u toch op zoek naar een ander soort ring? Bekijkt u dan ook onze collectie zilveren ringen!

Keuze uit verschillende soorten ringen van goud 

Er is een ruim aanbod voor u beschikbaar om een keuze uit te maken met onder meer ringen die een speciale benaming hebben. Bijvoorbeeld een gouden solitair ring net als een gouden aanschuifring of een gouden alliancering. Zo is het mogelijk om de keuze op een solitair ring te laten vallen als u op zoek bent naar een gouden verlovingsring. De zetting met design varieert, zoals met een chaton zetting in vier of zes poten. Of met een groeibriljantje erin verwerkt. Het voordeel van deze ring is dat er sprake is van een tijdloos design met een open zetting voor het steentje. Hierdoor is er een optimale lichtinval en dat levert een prachtige schittering op. 

De ring valt extra op door deze hoge plaatsing van het steentje in de ring. Een alliancering van goud is een ring met steentjes die even groot zijn en naast elkaar zijn geplaatst. Deze ring staat ook wel bekend als eternity ring. Als de ring maar half is vol gezet met steentjes is er sprake van een half alliance. Het sieraad is bijvoorbeeld half voorzien van saffier of diamant en elk jaar komt er dan een steentje bij. De term eternity ring is van toepassing omdat er bij een alliancering geen einde aan komt. De ring is overigens ook ideaal om te dragen naast een trouwring door het vlakke ontwerp. Alliancereingen zijn daarom perfect als gouden aanschuifring te gebruiken. Een gouden zegelring is weer typisch een gouden herenring. De fraaiste exemplaren van deze gouden ring voor een man zijn van massief goud met een bijpassend steen in een strakke zetting. Een zegelring van massief goud gaat een leven lang mee. 

Gouden ringen met briljant bij Zilver.nl juwelier

Liefde bezegelen met een mooie ring van goud 

Het is altijd een uniek moment dat u uw partner verrast met bijvoorbeeld een witgouden ring of roségouden ring. Het bezegelen van de liefde kan niet beter dan met het schenken van een gouden ring voor dames of een gouden ring voor heren. De ronde vorm kent geen einde en dat is nu net ook de bedoeling van de liefde. De ring staat dan ook symbool voor een eeuwigdurende liefde en is een bijzonder sieraad om te dragen. Het is ook een sieraad dat laat zien dat er sprake is van liefde. Dat is in het speciaal natuurlijk het geval van een verlovingsring of gouden trouwring, maar ook als het een gouden relatiering betreft. Zilver.nl draagt weliswaar de naam zilver, maar biedt een ruime en gevarieerde gouden ringencollectie waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Overigens is het mogelijk om een datum in de ringen te laten graveren net als een naam. 

Online bestellen laten bezorgen in feestelijke verpakking 

Wij doen ons best om van iedere bestelling een echt cadeautje te maken. Dat betekent dat welke ring u ook uitkiest om online te kopen wij deze op een bijzondere manier verpakken. Deze inpakservice bieden wij geheel gratis aan en het is zelfs mogelijk om een handgeschreven kaartje erbij te nemen. Onze medewerkers besteden veel aandacht aan het inpakken van de sieraden. Overigens is het zo dat een ring van goud vaak al in een bijzondere verpakking is gehuld, maar hier komt dan nog een speciale cadeauverpakking van Zilver.nl omheen. U heeft daarbij zelf de mogelijkheid om het cadeaupapier uit te zoeken en de gewenste tekst voor het kaartje erbij te vermelden. Bij het plaatsen van een online bestelling is het uiteraard van belang dat u met de juiste ringmaat rekening houdt. De ringmaat achterhalen als de bijzonder gouden ring een cadeautje is, kan op meerdere manieren. U kunt bijvoorbeeld proberen de maat te herleiden van een bestaande ring die gedragen wordt. In dat geval is het van belang om de doorsnede van de ring zonder de buitenrand te berekenen. Bijvoorbeeld met een meetlint of met een liniaal. Het aantal millimeters is dan de ringmaat. 

Bezoek onze winkel met gouden ringencollectie 

Het is begrijpelijk dat u niet over één nacht ijs wilt gaan bij het maken van een keuze uit de gouden ringencollectie. Misschien wilt u de sieraden liever in het echt bekijken. Of stelt u een gedegen advies in onze juwelierszaak op prijs. In dat geval zien wij uit naar uw bezoek aan onze winkel in Broek in Waterland aan de Burgemeester Peereboomweg 1. Onze winkel is op donderdag, vrijdag en zaterdag open. Op donderdag en vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en buiten deze dagen en openingstijden ontvangen wij u graag op afspraak. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en adviseren u graag bij het maken van een keuze. Zilver.nl is als webshop onderdeel van Old Memories en dit bedrijf bestaat als juwelierszaak al decennia lang. Sieraden zijn onze passie en dat merkt u niet alleen aan de prachtige collectie, maar ook aan onze persoonlijk gerichte en professionele service.