Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Gouden sieraden Er zijn 618 producten

Gouden sieraden bezet met edelstenen en diamant van klassiek tot strak modern.

Zilver.nl heeft een grote Home collectie gouden sieradengemaakt door de beste goudsmeden bezet met de mooiste edelstenen en witte, zuivere diamanten. De collectie bestaat uit gouden ringen, gouden oorbellen, colliers, armbanden en gouden hangers. Ook kopen wij wereldwijd bijzondere gouden sieraden in zoals camee- en bloedkoraal sieraden uit Italie en ruwe edelsteen sieraden met diamant uit India. Ook een brede basiscollectie gouden sieraden staat online zoals diverse maten gouden creolen, gouden lettertjes, gouden geboortehangers en gouden basiscolliers.

per pagina
Toont 1 - 36 van de 618 items
Toont 1 - 36 van de 618 items

De diverse soorten goud

Er zijn diverse soorten goud, het meest verkochte geelgoud, witgoud en weer helemaal terug en trendy roségoud. Goud is in zijn zuiverste vorm te zacht om er sieraden van de maken daarom is het altijd een legering van fijngoud in combinatie met een klein beetje koper of zilver. Bij zilver.nl verkopen we 9 karaats, 14 karaats en 18 karaats gouden sieraden. Alle gouden sieraden die u bij ons koopt zijn voorzien van goudkeuren. 
Pas op; vergulde sieraden zijn geen gouden sieraden dit zijn sieraden met een ander basismateriaal dan goud waar een laagje goud aan de buitenkant overheen zit.

Wij adviseren u graag

Wij adviseren u graag bij een aanschaf van een gouden sieraden. U kunt ons altijd bellen voor telefonisch advies op 020-4033653 maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland om de collectie gouden sieraden te komen bekijken en passen.

Sieraden en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Sieraden en mode zijn al eeuwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij iedere mode werden weer nieuwe kleuren en vormen sieraden gecreëerd.