Filters

Beschikbaar
Staat
Merk
Kleur
Materiaal
Bezet met
Lengte

Onze winkel

Onze winkel

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Kennisbank

Gouden hangers 

Er zijn 84 producten

Een mooie gouden hanger is een joy forever!

Grote collectie gouden hangers, geel goud en witgoud. Met diverse kleuren edelstenen, maar ook met briljant of parels. Ook letterhangers en hangers in bloemvorm. En in elke prijsklasse.

Natuurlijk worden ook deze hangers mooi ingepakt naar u toegezonden.
 

per pagina
Toont 49 - 72 van de 84 items
Toont 49 - 72 van de 84 items

Ons assortiment gouden hangers

Zilver.nl biedt u een grote collectie met gouden hangers, zowel antiek als nieuw. Zo hebben we mooie hangers met parels, biljantjes of edelstenen. Of wat dacht u van een gouden letterhanger met de voorletter van uzelf of uw geliefde? We hebben ook mooie geboortehangers en gouden hangers met kinderkopjes, waar we indien gewenst de naam van uw baby in kunnen graveren. Eveneens geschikt voor graveerwerk zijn een aantal van onze gouden medaillons, graveerplaatjes en hangers in de vorm van een hartje. Deze kunt u indien gewenst combineren met één van onze schitterende gouden colliers. Een mooier geschenk kunnen we niet bedenken! Neem rustig een kijkje in het aanbod en kies uit meer dan 80 verschillende gouden hangers. Voor wie toch liever zilveren sieraden heeft, hebben we uiteraard ook een grote collectie met hele mooie zilveren hangers.

Een gouden hanger online bestellen?

Heeft u een mooie gouden hanger gevonden in onze collectie? Dan is bestellen zo geregeld! Bij Zilver.nl bent u altijd verzekerd van een prima service, en uw bestelling wordt natuurlijk feestelijk voor u ingepakt. Daarbij zijn al onze gouden hangers direct uit voorraad leverbaar, wat betekent dat we uw bestelling meteen kunnen verzenden en u nooit lang op uw pakketje hoeft te wachten. Wat wilt u nog meer? Als u benieuwd bent naar wat we nog meer voor moois in de aanbieding hebben op het gebied van gouden sieraden, bekijkt u dan ook de rest van ons assortiment!