Onze winkels

Onze winkels

Bezoek onze winkel in broek in Waterland

Informatie

Kennisbank

Valentijn

MY iMenso edelstenen Er zijn 205 producten

MY iMenso edelstenen

MY iMenso edelstenen in alle soorten en maten

My iMenso is hot en de eerste in echt zilver.

Het gaat allemaal om een zilveren medaillon (hanger) die aan twee kanten open is en ook aan twee kanten gedragen kan worden. Het medaillon kan eenvoudig worden geopend en vervolgens kunt u Uw insignia in het medaillon plaatsen. De insignia (latijn voor embleem, symbool) is Uw "persoonlijke noot" in de hanger en is leverbaar in half-edelsteen, agaat camee, zilveren gravure munt, fantasie coin, dubbele glas plaatjes om iets tussen te doen.

Bij bestelling van 4 of meer losse artikelen van My iMenso in één bestelling ontvangt u in uw winkelwagen automatische 10% extra korting (niet in combinatie met andere aanbiedingen).
per pagina
Toont 1 - 18 van de 205 items
Toont 1 - 18 van de 205 items

Zoveel keus in MY iMenso edelstenen

De keuze in My iMenso edelstenen is enorm zoveel mooie kleuren voor het voorjaar of de winter, warme en frisse tinten. De edelstenen zijn er vaak in zowel 33 als 24 mm zodat se ook mooi te combineren zijn in een dubbelhanger. Het merendeel van de edelstenen is aan de ene zijde plat en aan de andere zijde bol maar er zijn ook helemaal platte edelstenen beschikbaar. De kleuren van de edelstenen verschillen per soort en zijn stuk voor stuk anders, het zijn immers natuurlijk edelstenen.

Bolle edelstenen hebben een platte achterkant

De bolle edelstenen van MY iMenso hebben altijd één platte kant die u kunt gebruiken om een platte cover voor te plaatsen, u draagt de bolle kant dan gewoon aan de achterzijde van uw medaillon.

Nieuwe gemstones bij MY iMenso

De collectie gemstones wordt nu uitgebreid met stenen gemaakt van jasper poeder met aluminium aders. De stenen zijn leverbaar in de kleuren paars, groen en blauw in 24 en 33 millimeter.