Designer M. Isopahkala

Designer M. Isopahkala 

Mari Isopahkala ontwerpster voor Lapponia

Ontwerpster en Master of Arts, Mari Isopahkala won de Lapponia sieraden ontwerp wedstrijd met haar Winter Pearl collectie, die gehouden werd om het 50e jublieum van Lapponia te vieren in 2010. De sieradenlijn Winterpearl was en is een groot succes, het ontwerp is dan ook stijlvol en vrouwelijk. In 2013 is Mari Isophkala benoemd tot permanent lid van het ontwerpteam van Lapponia. 

Mari Isopahkala heeft vervolgens de Suma collectie voor Lapponia ontworpen. Ook deze collectie wordt door de liefhebbers van Lapponia sieraden geroemd.

Isopahkala's ontwerpen benadrukken de schoonheid van de persoon die haar sieraden draagt. Ze staat bekend om haar grote en flamboyante ontwerpen. Met haar sieraden wil zij de schoonheid van de drager benadrukken.

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Mari Isopahkala, een bekroond ontwerpster

Mari Isopahkala is een Finse, bekroonde productontwerper: Muoto Award 2011, Nova Nordic Designer 2012, Young Designer van het jaar Finland 2013. Onlangs heeft ze veel met lampen en glas gewerkt, maar haar internationaal bekendste werken zijn de sieraden collecties 'Winter Pearl' en 'Suma' voor Lapponia Jewelry en de bestekserie 'Konkkaronkka' voor Marimekko. De werken van Mari zijn uitgebreid geëxposeerd in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Ze woont en werkt in Helsinki. Mari ontwerpt graag mooie en zinvolle producten met soul. "Er moet altijd een reden zijn om te doen. Met mijn ontwerp ben ik altijd bezig met het genereren van een reactie op de mensen.