Lapponia zilveren collier Mirage 663772

28926

Nieuw product

Zilver collier Mirage, Lapponia

Welkom bij onze webshop waar we met trots het prachtige collier Mirage van Lapponia presenteren. Dit zilveren collier is ontworpen door de gerenommeerde sieradenontwerper Zoltan Popovits en is een ware eyecatcher om je hals.

Dit collier is gemaakt van hoogwaardig 1e gehalte zilver en heeft een unieke, moderne uitstraling dankzij de combinatie van matte en gepolijste vlakjes. De verschillende hoogtes van deze vlakjes zorgen voor een speels effect en maken dit collier bijzonder interessant om naar te kijken.

Met een lengte van 42 cm en een breedte van 0,4 cm valt dit collier prachtig om je hals en is het perfect te combineren met allerlei outfits. Of je nu een avondje uit gaat of je dagelijkse outfit net dat beetje extra wil geven, het Mirage collier is het perfecte accessoire.

Dit Lapponia collier wordt geleverd in een feestelijk verpakte, mooie geschenkverpakking, waardoor het ook nog eens een prachtig cadeau is om aan een bijzonder persoon te geven. Als je op zoek bent naar een stijlvol en tijdloos sieraad van hoge kwaliteit, dan is het Mirage collier van Lapponia zeker een goede keuze.

Bestel nu dit prachtige collier en voeg een vleugje Scandinavische klasse toe aan jouw sieradencollectie. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om je verder te helpen.

663772 Lapponia collier Mirage 

Meer details

2 Items

Op voorraad

Delen

  • Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd! (incl. gravering).
  • Opbouw vaste klantenkorting mits u gebruikmaakt van uw bestaande account. Bij 2e bestelling 2%, 5e 4% vanaf 10e 6%.
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • Verzendkosten België €6,95, boven de €100,- gratis.
  • Verzendkosten wereldwijd 29,30 boven de €300,- gratis.
  • Gratis inpakservice, kies zelf het inpakpapier.
  • 30 dagen retourtermijn, m.u.v. gepersonaliseerde producten.
  • Juwelier Zilver.nl, al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor sieraden en zilver.
  • Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur.

€ 890,00 incl. btw

Productgegevens

Merk Lapponia
Soort Ketting
Meester Zoltan Popovits voor Lapponia
Staat Nieuw in geschenkverpakking
Materiaal Zilver
Gehalte 1e gehalte zilver
Steen Zonder steen
Lengte ketting 42 cm

Meer informatie

Lapponia ketting Mirage bij Zilver.nl

Zilveren ketting Mirage van Zoltan Popovits

Luchtspiegeling, een weerspiegeling, een spiegelbeeld op het water. De glimmende gepolijste oppervlakken van de Mirage-collectie roepen de glinsterende kleuren van het spelende licht op, terwijl het contrasterende zachte matte oppervlak een harmonieus geheel creëert.

23 andere producten in dezelfde categorie: