Tafelzilver 

Er zijn 1577 producten

Zilver bestek 

Kook je graag en heb je vaak mensen te eten dan is het zo fijn om de tafel te dekken met zilver bestek, het is stijlvol en chique en laat aan je gasten zien dat je blij bent dat ze er zijn.
Zilver bestek wordt vaak voor speciale gelegenheden op tafel neergelegd. Bijvoorbeeld tijdens een uitgebreid diner ter ere van een familiebijeenkomst. Of tijdens het kerstdiner als er net even wat meer aandacht aan de uitstraling wordt besteed. Maar iedere dag is een feestje en zilver bestek kun je dagelijks gebruiken.
Het is ook een trend van deze tijd om de nostalgie van weleer weer terug te halen. Bij gezond eten en vers koken hoort een mooi gedekte tafel en dat is te merken aan de toenemende populariteit van tafelzilver. Bijna iedere dag komt er nieuw, oud en antiek tafelzilver bij ons binnen, alleen zilver bestek in uitstekende staat is goed genoeg voor onze klanten.

Online kopen van tafelzilver neemt een vlucht!

Het online kopen van zilver bestek zoals modern tafelzilver of art deco zilver is tegenwoordig helemaal in. Zilver.nl, tafelzilverspecialist, komt met de grote zilvercollectie van bestek aan deze gevarieerde vraag tegemoet. Dat neemt niet weg dat er ook altijd nog mensen zijn die de voorkeur geven aan het bezoeken van een fysieke winkel. Bijvoorbeeld om een complete zilveren cassette aan te schaffen. Of om een uniek voorwerp in de vorm van een zilveren taartschep te kopen. Of om te ontdekken welk aanbod er aan zilver schepwerk is. Old Memories is het bedrijf achter de webshop van Zilver.nl en beschikt tevens over een fysieke winkel in Broek in Waterland. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies, aarzel niet we helpen u heel graag, bel 020-4033653 of mail naar info@zilver.nl.
per pagina
Toont 397 - 402 van de 1577 items
Toont 397 - 402 van de 1577 items

Tafelzilver al 27 jaar onze passie

Old Memoires houdt zich al decennia lang iedere dag bezig met zilver bestek in de breedste zin van het woord. In 1991 is Old Memories ontstaan op het moment dat de passie als zilververzamelaar van Ursula en Michel een professioneel gezicht kreeg. Vanuit deze passie is het bedrijf gegroeid en is er een indrukwekkende collectie voor de verkoop samengesteld. Het aanbod is onder meer afkomstig van de meest bekende zilversmeden, zoals Van Kempen, H.Hooijkaas, Helweg, Gerritsen en Bonebakker. Bekende ontwerpers Gustav Beran en Christa Ehrlich hebben prachtig bestek ontwikkeld en ook hiervan hebben wij een collectie beschikbaar. Het is ook mogelijk om nieuw zilver bestek van de Koninklijke Van Kempen & Begeer en Schiavon aan te schaffen. De artikelen variëren van bijzondere zilveren steekmessen tot zilver schepwerk en van origineel zilver visbestek tot een zilveren natfruitschep. Door het grote aanbod dat Old Memories te bieden heeft, keren klanten regelmatig terug. Bijvoorbeeld om hun zilveren bestekuitzet aan te vullen, zoals met zilveren couverts of fruitbestek. U bent bij ons als het om zilver gaat aan een betrouwbaar adres. Er zijn dan ook een aantal kenmerken van toepassing, zoals:

• Gedegen advies van mensen met jarenlange ervaring

• Gekeurd met Nederlandse zilvermerken
• Waardevast
• Chique
• Luxe
• Alles in uitstekende staat

• Geen verborgen gebreken, beschadigde tanden etc

Antiek zilver bestek

De passie heeft met zich meegebracht dat er een interessante zilvercollectie met bestek beschikbaar is. Het is toch prachtig om 18e eeuws zilver bestek in het bezit te hebben en nog betaalbaar ook. De complete collectie omvat tafelzilver uit drie eeuwen en dat is best bijzonder te noemen. Naast antiek is er alle ruimte voor nieuw zilver bestek en modern tafelzilver. Nederlands zilver bestek verdient overigens alle aandacht en eer met onder meer een aspergeschep of wat te denken van de Hollandse aardappellepel? De vorm lepel is alleen in Nederland gemaakt.

En het al eeuwen populaire bestekmodel Haags lofje!Dit bestek is herkenbaar aan het nokje/ of lofje aan het uiteinde van de steel van de vork en lepel. Haags lofje was in de negentiende eeuw enorm populair onder de welgestelden in Den Haag. Tegenwoordig ligt het bestek met unieke details voor iedereen binnen handbereik. Bij Zilver.nl hebben we dan ook een grote collectie oud en nieuw Haags Lofje bestek op voorraad.

Complete set of losse onderdelen

Om te beginnen met zilver bestek kopen, is het natuurlijk leuk om meteen een complete set bestek zilver aan te schaffen. Aan de andere kant kunt u ook starten met het sparen van losse bestekonderdelen of beginnen met mooie zilveren theelepeltjes of zilveren gebaksvorkjes. Of als het zo uitkomt en net nodig is een zilveren suikerstrooier of zilveren suikerschep. Er zijn complete cassettes maar ook aanvullingen van bestek van zilver beschikbaar in onze uitgebreide collectie. Zilver schepwerk is in vele variaties verkrijgbaar en dat geldt ook voor zilveren messen. U kunt op uw gemak de collectie bekijken en een bestekonderdeel van de bekende Van Kempen aanschaffen of ontdekken welke artikelen er zijn van H.Hooijkaas of van Helweg. Een bestekset van Van Kempen & Begeer is eveneens meer dan de moeite waard om aan te schaffen. Het voordeel is dat wat u koopt waardevast blijft. Op het gebied van populaire zilveren bestekmodellen, zijn er nog een aantal modellen tafelzilver die het verdienen om hier extra aandacht te krijgen. Het gaat dan onder meer om dubbelrondfilet, puntfilet en parelrand. Bij dubbelrondfilet is er sprake van een bestekmodel met mooie ronde filetranden. In de jaren twintig zijn er meerdere zilversmeden geweest die dit model vervaardigden. Dat geldt ook voor puntfilet een bestekmodel dat aan het einde met een bijzonder sierlijke punt is afgewerkt. Bestek met een parelrand maakt de tafeldekking extra chique met een luxe uitstraling. Hollands glad is bestek dat met subtiele details is ontworpen en door de echte grootmeesters is gesmeed met oog voor verfijning. De traditionele platte heften zijn bij dit bestek glad afgewerkt.


Bestemd voor meerdere generaties

Het unieke van bestek van zilver is dat een aankoop generaties lang meegaat. Het bestek beschikt over kwaliteit en zilver blijft altijd de waarde behouden. Het is niet voor niets dat er ook nu nog altijd families zijn waar het bestekzilver van generatie op generatie overgaat. Het staat niet alleen fraai op de eettafel of koffietafel, maar heeft extra waarde. Niet alleen in materieel opzicht, maar vooral ook op gevoelsgebied. Stelt u zich eens voor dat u begint met het verzamelen of uitbreiden van de zilveren bestekcollectie en dat uw kinderen daar later mee aan tafel zitten en daarna weer uw kleinkinderen. Het is dan ook geen aankoop voor het leven maar een aankoop voor altijd, die van generatie op generatie overgaat.

Zilver.nl is de webwinkel van Old Memories, al 27 jaar een begrip op het gebied van tafelzilver.

Ruime voorraad aan antiek, oud en nieuw zilver bestek. Ook hebben we een ruime voorraad aan nieuw zilver bestek gemaakt door de beste zilversmeden van nu. Natuurlijk adviseren wij u graag bij de aankoop van tafelzilver of aanvullingen. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4033653, natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland.

Bekijk ook;

onze mooie collectie divers zilver schepwerk

de collectie zilveren messen