Nieuw zilver bestek

Nieuw zilver bestek 

Zilver bestek is het neusje van de zalm!

Het is heerlijk en feestelijk dineren als u de tafel dekt met tafelzilver in een model naar uw keuze. Nieuw tafelzilver gemaakt door Carrs uit Engeland, Schiavon uit Italie, de Koninklijke van Kempen & Begeer uit Zoetermeer en kleine zelfstandige zilversmeden uit Schoonhoven. Tafelzilver in de modellen Haags lofje, Hollands glad, dubbelrondfilet, puntfilet, Prinses en parelrand. Het behoudt zijn waarde en aantrekkingskracht van generatie op generatie.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 402 items
    Toont 1 - 24 van de 402 items

    Al 25 jaar fan van tafelzilver!

    Al ruim 25 jaar zijn wij fan van tafelzilver, vele vorken, lepels, messen en complete sets gingen door onze handen. Vele klanten eten alweer jaren met groot plezier van eerste klas zilver bestek en een groot aantal ervan breidt zijn collectie nog steeds uit. Echt zilver bestek is het neusje van de zalm, zilver is het ideale materiaal om van elke vork en lepel een stukje zilversmeedkunst te maken. Zilver ademt traditie en cultuur en geeft de maaltijd stijl en sfeer. Helaas is in de loop der jaren het assortiment aan tafelzilver en de hoeveelheid zilversmeden die nog tafelzilver maken drastisch gedaald. Dit is zo zonde!

    Advies bij het kiezen/ kopen van een zilveren bestek

    Bij de aankoop van een zilveren bestek is het natuurlijk belangrijk dat u een model kiest wat bij u past, het zilveren bestek gaat immers jaren lang mee. Het zilveren bestek moet goed in de hand liggen en fijn aanvoelen.